slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zoek een makelaar in uw omgeving

Mr. Michel van Reeuwijk, oud-notaris met passie voor de makelaardij  

DIVA Makelaar Mr. Michel van Reeuwijk heeft meer dan 30 jaar in het notariaat gewerkt, waarvan meer dan 10 jaar als zelfstandig gevestigd notaris. Daardoor heeft hij een zeer goede kijk op de juridische positie die u als eigenaar van onroerend goed heeft. Schroom daarom allereerst niet om hem op dit gebied om advies te vragen.

Omdat het aan- en verkooptraject in onroerend goed hem altijd  meer dan gemiddeld aantrok en omdat hij zelf vanuit zijn familie bekend is met beheer en verhuur, heeft Michel de stoute schoenen aangetrokken en zich aangesloten bij DIVA, met de ambitie om mensen maximaal van dienst te zijn bij hun aan- en verkopen en alles wat daar mee samen hangt. De gejaagdheid van de markt laat hem koud. Het moet vooral gedegen en met een zekere senioriteit ( geen angst hoor. Daarmee is niet bedoeld sloom maar eerder weloverwogen).

Het werkgebied strekt zich uit over de kop van Noord-Holland, het gebied dat hij inmiddels zo goed kent, al is het maar door zijn talloze tochten op de racefiets. De focus zal in de beginperiode liggen op de kuststrook tussen Schoorl en Julianadorp.

DIVA biedt aan Michel een uitgelezen platform om zich te kunnen manifesteren. De organisatie is zeer professioneel opgezet en uitstekend geautomatiseerd zodat de begeleiding maximaal is. Het uitbreiden van vaktechnische kennis gebeurt ( mede) door het volgen van de verplichte makelaarsopleiding.

Michel heeft een hele lieve en mooie vriendin en twee prachtige en inmiddels volwassen kinderen. Hij is actief triathleet ( hoewel de knieën protesteren) en is voorzitter van een lokale triathlonvereniging.

Proactief  -  gedreven  -  betrokken  -  racefiets- klantgericht- continue in training - beheerst meerdere talen- 1 contactpersoon  -  zelfstandig ondernemer  -   FUNDA   -   juridisch sterk - Lid van Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed (VBO) - Makelaar Callantsoog - snoekbaars.

Recent bekeken