DIVA Makelaars start samenwerking met Donald P. Schuurman

Met ingang van heden is het team van DIVA Makelaars uitgebreid met makelaar/adviseur Donald Schuurman.

Donald is een zeer ervaren makelaar en gespecialiseerd in beheer, aan- en verhuur alsmede adviseur op het gebied van beleggingen. Met zijn grote netwerk is Donald als makelaar/adviseur, en als één van de oudste VBO-leden, een welkome aanvulling op het team van DIVA Makelaars.

DIVA Makelaars is erg blij met de komst van Donald. Het is de bedoeling dat op korte termijn de huidige vestiging van DPS Properties in Scheveningen voorzien gaat worden van een DIVA Makelaars uitstraling. Met deze nieuwe vestiging is DIVA Makelaars nog meer in staat de slogan "Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!" waar te kunnen maken. 

Voor verdere realisatie van haar landelijke dienstverlening, is DIVA Makelaars op zoek naar mannen en vrouwen die zich op passionele wijze met hun vak bezighouden en daarom goed verkopen en servicegericht zijn.

DIVA Makelaars was al zeer actief in de regio Haaglanden en is inmiddels aan het uitgroeien tot een landelijke organisatie. Door de uitbreiding van het team van makelaars, die allen als zelfstandig ondernemend makelaar gedreven zijn om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, kan DIVA Makelaars zich verder onderscheiden op de markt. 

DIVA staat voor ‘Ster’, we willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Ook deel uit maken van een succesvol team? Mail uw CV naar arminstreekstra@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 60. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.

Recent bekeken