Nieuwe naam voor RE/MAX Hofstad Hypotheken & Verzekeringen

Ondernemer Arminstreekstra is onlangs gestart met DIVA Makelaars: een voor Nederland nieuw makelaarsconcept! Hij gaat hiermee op unieke wijze de huizenmarkt in Den Haag en de rest van Nederland benaderen.

 

Streekstra zegt hierover:  “Ik geloof in de drive van zelfstandig werkzame makelaars en de resultaten die je in groepsverband kunt behalen. De consument wil echter maar één ding: een lokaal ervaren makelaar die zijn of haar woning in korte tijd voor de hoogste prijs weet te verkopen en dan ook nog eens met de minste zorgen”. 
 
Armin Streekstra heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en als makelaar en directeur van een eigen makelaarskantoor met meerdere vestigingen, welke tot voor kort behoorde tot de RE/MAX- organisatie. RE/MAX is vooral internationaal georiënteerd. De meeste mensen verhuizen in een straal van ongeveer 20 kilometer rond de oude woning en dan is het leuk dat je in 97 landen zit, maar in ons vak gaat het om de klant op de hoek van de straat.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen
Ook de naam van RE/MAX Hofstad Hypotheken & Verzekeringen zal worden gewijzigd in DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen. Feitelijk verandert er helemaal niks. We blijven op de zelfde locatie (Soestdijksekade 337) en de telefoon en e-mailadressen zijn ongewijzigd. Ook blijven naast Armin Streekstra, ook Michael Troost en Guus van de Ven als ervaren hypotheek- en verzekeringsadviseur aan het kantoor verbonden.

Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
Op dit moment zijn er een tiental kantoren die samenwerken met DIVA Makelaars. In de komende jaren wordt dit zorgvuldig uitgebouwd naar een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO-makelaars en ervaren hypotheek- en verzekeringsadviseurs met als doel om de klant door heel Nederland optimaal te bedienen in het gehele (ver)koopproces.

DIVA
DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, zonder zelf naast onze schoenen te gaan lopen. De basis van het  DIVA netwerk zijn dus ook ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. Doordat DIVA Makelaars samenwerkt met branchevereniging VBO Makelaar zijn opleiding en integriteit gewaarborgd. Streekstra hecht veel waarde aan het werken met goed getrainde makelaars. Ook voor DIVA Makelaars trekt hij deze lijn door. 

Laat ons uw woonwens vervullen
Wilt u ook ervaren hoe Diva Makelaars uw woonwens kan vervullen, u kan helpen bij de verkoop van uw huis óf bij het zoeken naar een nieuwe woning? Neem dan direct contact op met DIVA Makelaars via telefoonnummer 088 - 448 31 50 (lokaal tarief) of een e-mail naar info@diva.nl

Met enthousiaste groet,

DIVA Makelaars,
Hypotheken & Verzekeringen
Armin Streekstra 

Recent bekeken