DIVA Makelaars start samenwerking met Haring Expat Housing uit Den Haag

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen. De samenwerkingspartners worden met zorg gekozen en vervullen de wens van de klant om alles goed en op-maat geregeld te krijgen

Beide kantoren zijn aangesloten bij de @VBO als branchevereniging en maken gebruik van @Kolibri automatisering

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen. 


Buiten ons werkgebied verwijzen wij onze klanten graag door naar ervaren VBO collega’s. Wij zijn verheugd op de samenwerking met Haring Expert Housing zodat wij onze klanten die op zoek zijn naar een huurwoning in Den Haag kunnen doorverwijzen naar een lokale specialist.  
 

Bent u VBO Makelaar en wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden kijk dan op de pagina www.divamakelaars.nl/vbopartners of bel Armin Streekstra 088-4483160


DIVA Makelaars & Haring Expat Housing presenteren elkaars woningaanbod op de gezamenlijke website van  www.divamakelaars.nl waardoor we een groter publiek weten te bereiken.