DIVA Makelaars enthousiast over komst stagiair Umut Bulaca

DIVA Makelaars is opgetogen over de komst van stagiair Umut Bulaca en stelt hem graag aan u voor.

Umut is een geboren Hagenees en deze week gestart bij DIVA Makelaars waar hij veel hoopt te leren en daarnaast een waardevolle bijdrage te leveren aan het bedrijf gedurende zijn stageperiode.

Hij wist tijdens zijn sollicitatie te overtuigen: een nieuwsgierig persoon en hierdoor ook meteen leergierig. Momenteel volgt hij de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Hij heeft voor deze opleiding gekozen omdat hij het geweldig vindt om met vastgoed bezig te zijn. Tijdens deze stage zal voor hem de focus vooral liggen op het verkoopproces van particuliere woningen. Umut is vastberaden om de aankomende periode zoveel mogelijk ervaring op te doen en te leren over de makelaardij in de praktijk.

Hij heeft gekozen voor DIVA Makelaars omdat hij heeft gezien dat er goede ontwikkelingsmogelijkheden zijn waarbij hij zijn toekomstdroom zal kunnen verwezenlijken. Na zijn opleiding is hij namelijk van plan om als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan bij DIVA Makelaars. Maar natuurlijk eerst een mooi opleidingstraject en de fijne kneepjes van het vak leren!

Wij zijn blij met de komst van Umut en wensen hem heel veel succes tijdens zijn stage en kijken verwachtingsvol uit naar wat deze mooie samenwerking ons gaat brengen.

DIVA Makelaars investeert graag in jonge en ambitieuze mensen en wil hen een kans bieden op een mooie toekomst in de makelaardij.

 

Ook deel uit maken van een succesvol team als ervaren zelfstandig makelaar of stagiar? Stuur een bericht via LinkedIn of mail uw CV naar arminstreekstra@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 60. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.

DIVA staat voor ‘Ster’, ze willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid.