DIVA Makelaars de nummer 2 van Zuid-Holland!

Het hele jaar lang werken onze makelaars heel hard om onze klanten tevreden te stellen door een woning te verkopen, een woning aan te kopen, het doen van vele bezichtigingen waaronder de unieke Live video bezichtiging, of door een huis te taxeren. Tussen negen en vijf, maar ook daarbuiten, 's avonds of in het weekend.

Mooie waardering van onze klanten!
Het afgelopen jaar konden onze klanten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaars waarderen door een beoordeling te geven op de onafhankelijke vergelijkingssite Wie Is De Beste Makelaar.

In januari werden de awards toegekend aan die makelaars die, dankzij de beoordelingen, met kop en schouders boven de rest uitsteken. Naast de landelijke winnaars, heeft ook elke provincie Award-winnaars. Op basis van enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis komt een algemeen beoordelingscijfer tot stand.

Dit jaar mag DIVA Makelaars zich de nummer 2 van Zuid-Holland noemen! Met een klantwaardering van 9,84 zijn wij als team van DIVA Makelaars natuurlijk ontzettend trots!

Even voorstellen
Graag stellen wij u deze maand voor aan DIVA Makelaar Marcella Kapelle. Zij is een van de makelaars die mede heeft gezorgd voor vele tevreden klanten. 

LEES HIER wat Marcella heeft betekend voor Raylison Vidal bij de verkoop van zijn woning