Het team van DIVA Makelaars breidt uit met makelaar-taxateur Marcella Kapelle

DIVA Makelaars presenteert met trots DIVA Makelaar Marcella Kapelle. Met ingang van vandaag zal Marcella Kapelle starten als zelfstandig makelaar onder de vlag van DIVA Makelaars.

 

In 2017 startte DIVA Makelaars al de samenwerking met Marcella op het gebied van vastgoedstyling en verzorgde zij vaak wekelijks de volledige woningpresentatie voor de verschillende woningen. Nu is zij, na enkele jaren van studeren, hard werken en ervaring opdoen, volleerd makelaar-taxateur!

DIVA Makelaar Marcella Kapelle is een unieke combinatie van makelaar, taxateur en vastgoedstylist in één. Marcella als zelfstandig makelaar en eigenaar van het bedrijf CellaHouse is een echte doorzetter. Ze houdt van aanpakken, werkt doelgericht, is altijd behulpzaam en loyaal. En met haar klantgerichte aanpak intens gemotiveerd om van uw aan- of verkoopopdracht een succes te maken. 

Door haar jarenlange ervaring als vastgoedstylist weet ze hoe belangrijk het is om uw woning goed in de markt te zetten. Zij doet dit dan ook met een perfecte presentatie, welke zij tot stand laat komen middels woningstyling en desgewenst meubelverhuur, (360 graden) foto's, video, plattegronden en NEN2580 metingen. Daarnaast worden diverse marketingtools zoals onder andere een professionele woningbrochure, flyers, nieuwsbrieven, woningmagazines, advertenties en Social Media ingezet om uw woning te promoten.

Marcella Kapelle kan u als makelaar volledig ontzorgen! Het grote voordeel is dat Marcella uw woning snel op de website kan presenteren met de minste overlast. Slechts één afspraak voor de gehele presentatie. Eén aanspreekpunt, korte lijnen, snel schakelen en de hoogst mogelijke opbrengst realiseren door altijd de best haalbare presentatie van uw woning!

Dus wilt u uw woning verkopen? Bel 070 448 31 50 en Marcella springt op haar motor voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Voor verdere realisatie van haar landelijke dienstverlening, is DIVA Makelaars op zoek naar mannen en vrouwen die zich op passionele wijze met hun vak bezighouden en daarom goed verkopen en servicegericht zijn.

DIVA Makelaars was al zeer actief in de regio Den Haag en is inmiddels aan het uitgroeien tot een landelijke organisatie. Door de uitbreiding van haar team van makelaars, die allen als zelfstandig ondernemend makelaar gedreven zijn om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, kan DIVA Makelaars zich verder onderscheiden op de markt. 

DIVA staat voor ‘Ster’, ze willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Ook deel uit maken van een succesvol team? Stuur een bericht via LinkedIn of mail uw CV naar arminstreekstra@diva.nl  of neem direct contact met ons op via 088 448 31 60. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.