DIVA Nederland breidt uit met makelaar Dennis Perrenet

DIVA Makelaars stelt graag aan u voor: Dennis Perrenet. Met ingang van 1 september zal Dennis Perrenet starten als zelfstandig makelaar onder de vlag van DIVA Makelaars.


Als voormalig makelaar bij Domvast Makelaars is Dennis Perrenet een echte allrounder: een jarenlange ervaring met verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, begeleiding van grote en kleine particuliere vastgoedbeleggers, dus alle kennis in huis, alle kunde onder één dak.

Als specialist van de lokale huizenmarkt in de regio Utrecht en omgeving en met de ambitie om als zelfstandig makelaar met een fris en nieuw concept aan de slag te gaan, was de match met DIVA Makelaars snel gemaakt. Het concept van DIVA Makelaars met de vele faciliteiten en de lage kostenstructuur was voor Dennis Perrenet op het juiste moment daar om de overstap te maken naar DIVA Makelaars.

DIVA Makelaars is erg blij met de komst van Dennis, want door de toegenomen vraag en het verder uitbreiden van het landelijk netwerk, is DIVA Makelaars op zoek naar mannen en vrouwen die zich op passionele wijze met hun vak bezighouden en daarom goed verkopen en servicegericht zijn.

Dennis Perrenet is bereikbaar via telefoonnummer 06-40587245 of dennisperrenet@diva.nl en gaat werken vanuit een prachtige locatie gelegen aan Oorsprongpark 12 in Utrecht.  

Onlangs startte DIVA Makelaars dan ook de wervingscampagne ‘Maak ook een flitsende start als zelfstandig makelaar’. Door de uitbreiding van het team van DIVA makelaars, die allen als zelfstandig ondernemend makelaar gedreven zijn om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, kan DIVA Makelaars zich verder onderscheiden op de markt. 

DIVA staat voor ‘Ster’, wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Wilt u ook deel uit maken van het DIVA netwerk van succesvolle makelaars? Mail uw CV of LinkedIn-profiel naar patriciavaneijk@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 59.

Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl


 

Recent bekeken