Het team van DIVA Makelaars breidt uit met makelaar Mr. Michel van Reeuwijk

DIVA Makelaars stelt graag aan u voor: Mr. Michel van Reeuwijk. Met ingang van 1 november zal Michel van Reeuwijk starten als zelfstandig makelaar onder de vlag van DIVA Makelaars.

Michel is woonachtig in Noord-Holland. Zijn werkgebied zal zich uitstrekken over de Noord-Hollandse kuststrook tussen grofweg Schoorl en Julianadorp. Michel is jarenlang werkzaam geweest als notaris en is zich sinds enige tijd aan het voorbereiden om te starten als zelfstandig makelaar en adviseur. En per 1 november is het dan zover! 


Als notaris besteedde Michel al zeer veel tijd aan de juridische kanten van onroerend goed en zijn vergaande kennis op dit vlak vormen al direct een groot pluspunt. Daarnaast zal Michel op korte termijn gaan starten met de VBO-opleiding Makelaar/Taxateur zodat hij op korte termijn zal beschikken over de vaardigheden van een allround makelaar. Door zijn verleden op kantoren, verspreid over de kop van Noord-Holland, zit hij al direct aardig in het makelaars-netwerk.

DIVA Makelaars is erg blij met de komst van Michel, want door deze verdere uitbreiding van het landelijk netwerk, is DIVA Makelaars in staat nog meer te kunnen betekenen voor de markt en nu nog meer mensen en huizen samen te brengen. 

Voor verdere realisatie van haar landelijke dienstverlening, is DIVA Makelaars op zoek naar mannen en vrouwen die zich op passionele wijze met hun vak bezighouden en daarom goed verkopen en servicegericht zijn.

DIVA Makelaars was al zeer actief in de regio Haaglanden en is inmiddels aan het uitgroeien tot een landelijke organisatie. Door de uitbreiding van haar team van makelaars, die allen als zelfstandig ondernemend makelaar gedreven zijn om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, kan DIVA Makelaars zich verder onderscheiden op de markt. 

DIVA staat voor ‘Ster’, ze willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Ook deel uit maken van een succesvol team? Mail uw CV naar patriciavaneijk@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 59. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.