Uitbreiding van stylistenteam DIVA Makelaars met Ivana Bremer

Met veel plezier stellen wij Ivana Bremer aan u voor. Ivana is net bij ons gestart en daarmee is ons team van samenwerkende stylisten verder uitgebreid.

 

Ivana is een geboren Delftenaar en sinds kort zelfstandig ondernemer met haar bedrijf Mooodz vastgoedstyling. Ze is een echte doorzetter met oog voor detail. Met haar opleiding ‘Interieuradviseur en Verkoop’ wonen heeft zij de juiste kennis en ervaring om als vastgoedstyliste aan de slag te gaan, zij verzorgt hierbij diensten als woningstyling, NEN2580 meting, floorplanner plattegronden en fotografie. Na haar opleiding heeft zij met veel enthousiasme ervaring opgedaan als vastgoedstyliste en nu zal zij als vastgoedstyliste ook voor DIVA Makelaars aan de slag gaan.

Ivana gaat de komende weken aan de slag met het zich eigen maken van de DIVA organisatie. Na deze kennismakingsperiode zal Ivana van start gaan bij DIVA Makelaars als vastgoedstyliste en het verschil maken met haar styling bij de verkoop van een woning.

Wij zijn blij met de komst van Ivana en wensen haar veel succes met haar werk als styliste bij DIVA Makelaars.

Onze stylisten maken het verschil! Met veel zorg en aandacht maken onze stylisten voor ieder woning een uitgebreide presentatie inclusief plattegrond, 360 graden foto’s, video en mooie brochure. Door deze optimale presentatie weten wij uw woning in een korte tijd voor een hogere prijs te verkopen.

 

Recent bekeken