DIVA Makelaars start samenwerking met Makelaarshuis uit Den Haag.

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen. De samenwerkingspartners worden met zorg gekozen en vervullen de wens van de klant om alles goed en op-maat geregeld te krijgen.


Beide kantoren zijn aangesloten bij de @VBO als branchevereniging en maken gebruik van @Kolibri automatisering

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen. 

Buiten ons werkgebied verwijzen wij onze klanten graag door naar ervaren VBO collega’s. Wij zijn verheugd op de samenwerking met Makelaarshuis zodat wij onze klanten die op zoek zijn naar een woning in Den Haag kunnen doorverwijzen naar een lokale specialist. 

DIVA Makelaars & Makelaarshuis presenteren elkaars woningaanbod op de gezamenlijke website van www.divamakelaars.nl waardoor we een groter publiek weten te bereiken. 

Bent u VBO Makelaar en wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden kijk dan op de pagina www.divamakelaars.nl/vbopartners of bel Armin Streekstra 088-4483160