DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen bestaat 50-jaar

Met directiewisseling klaar voor een veelbelovende toekomst!

Dit jaar bestaat DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen precies 50 jaar! Het kantoor, ooit opgericht door Cees Streekstra, kent een mooie historie en een veelbelovende toekomst.

Armin Streekstra heeft jarenlang het verzekeringskantoor van zijn vader voortgezet en is nu klaar voor de volgende stap: hij gaat zich met DIVA Makelaars volledig richten op de makelaardij. Armin heeft er daarom voor gekozen om de dagelijkse leiding van het hypotheek- en verzekeringskantoor over te dragen aan Jan Jol.

Jan Jol gaat samen met Guus van de Ven de kar trekken van DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen. Beide hebben de afgelopen jaren hun sporen verdiend in de verzekeringsbranche. Hij zal zich, als nieuwe vennoot van DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen, door het brede aanbod en de persoonlijke benadering willen onderscheiden op de verzekeringsmarkt. Als nieuwe vennoot gaat Jan, samen met Guus, zich naast de particuliere verzekeringen ook meer richten op bedrijfsmatige verzekeringen, verzekeren van VvE’s en vastgoed. Kortom, een uitgebreid aanbod met een persoonlijke benadering. Op het gebied van hypotheken en financiële planning blijven we samenwerken met de ervaren adviseurs van Partners in Planning.

Persoonlijke benadering van belang!
Jan: “Je ziet dat de grotere tussenpersonen geen persoonlijke benadering kunnen bieden aan zzp’ers en het mkb. Terwijl ik zie en ervaar in de dagelijkse praktijk dat daar wel veel behoefte aan is. Die persoonlijke aandacht is er bij DIVA zeker wél. Laat u goed adviseren, zorg dat u weet welke risico’s er zijn en welke u kunt afdekken door middel van een verzekering. Daarnaast ben ik objectief genoeg om aan te geven wanneer verzekeren niet de beste oplossing is en samen met de klant te zoeken naar alternatieven.”

Guus "Onze klanten weten ons te vinden en de huidige markt, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, maakt het noodzakelijk dat ze altijd op ons kunnen vertrouwen. Zij verdienen onze zorg en aandacht. Ik vind het onze taak om het verzekeringspakket continue te optimaliseren voor onze klanten en de klant dus altijd beschikt over een goed en passend verzekeringspakket"

 
Families Streekstra en Jol
De families Streekstra en Jol zijn geen onbekenden voor elkaar. Ooit zijn beide vaders begonnen in de verzekeringsbranche bij De Centrale Verzekeringen en hebben daar jarenlang als collega’s samengewerkt. De verzekeringsbranche zit dus zowel bij Streekstra als Jol in het bloed en dat belooft een mooie samenwerking. 

Meer weten of interesse in een vrijblijvende afspraak?
Wilt u vakkundig advies en weten of uw verzekeringspakket nog goed voldoet aan uw situatie, dat er geen dubbele dekkingen zijn of hiaten én dat u niet teveel betaalt? Laat u vrijblijvend door ons informeren en neem contact op met DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen via 070-4483190 of mail hofstadverzekeringen@diva.nl

 

Recent bekeken