DIVA Makelaars geeft 2 luxe VIP-kaarten weg voor Parkpop Saturday Night

Doe mee aan onze like-en-win actie op Facebook en maak kans om samen met DIVA Makelaars vanuit de luxe VIP-box te genieten van deze mooie avond!

 

Parkpop Saturday Night
Met twee podia en een te gekke line-up van nationale en internationale top acts is DIVA Makelaars trotse sponsor van dit muziekfestival. Dit festival, dat plaatsvindt op de avond voor Parkpop, staat voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Wereldwijd bejubelde gevestigde artiesten en nieuwe acts staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond.

De line-up en het
programma ziet er als volgt uit: Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, Kiss Forever, De Dijk, Gruppo Sportivo, The Boss UK, Martijn Fischer, Hot Chocolate en 90's NOW!

Met de start op vrijdagavond van Parkpop Downtown en het vertrouwde Parkpop Festival op zondag, maakt dit nieuwe festival het Parkpop Weekend compleet.

Parkpop Saturday Night trekt een landelijk festival publiek waarvan veel enthousiaste festivalgangers uit de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Wij verbinden daarom ook graag onze naam aan dit mooie festival in het Haagse Zuiderpark.

Doe mee aan onze like-en-win actie op Facebook en maak kans om samen met DIVA Makelaars vanuit de luxe VIP-box, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje, van deze mooie avond te genieten. 

Verhuisplannen?
Met Parkpop Saturday Night komt ook de zomer in zicht. Misschien heeft u, nu de zon weer wat vaker schijnt, wel plannen gemaakt om te verhuizen? Wij vertellen u graag onze ideeën over hoe we uw specifieke type woning tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen óf hoe we samen op zoek kunnen gaan naar uw droomwoning.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Recent bekeken