DIVA Makelaars start samenwerking met VBO Makelaar Correct Makelaars uit Geesteren

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen.

De samenwerkingspartners worden met zorg gekozen en vervullen de wens van de klant om alles goed en op-maat geregeld te krijgen. 

Buiten ons werkgebied verwijzen wij onze klanten graag door naar ervaren VBO collega’s. Wij zijn verheugd op de samenwerking met Correct Makelaars zodat wij onze klanten die op zoek zijn naar een recreatiewoning goed kunnen helpen. 

Correct Makelaars is een landelijk actief makelaarskantoor, dat zich al 15 jaar focust op de recreatieve sector. Correct makelaars houd zich onder meer bezig met de aan- en verkoop van exploitatie gebonden onroerend goed in de dag- en verblijfsrecreatieve sector, waaronder bungalowparken. 

DIVA Makelaars & Correct Makelaars presenteren elkaars woningaanbod op de gezamenlijke website van www.divamakelaars.nl waardoor we een groter publiek weten te bereiken. Bent u VBO Makelaar en wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden kijk dan op de pagina VBO partner informatie  of bel Armin Streekstra 088-4483160

Recent bekeken