DIVA Makelaars start nieuwe samenwerking met Vastgoedstyliste Denise van Harskamp

Met veel plezier stellen wij Denise van Harskamp aan u voor. Denise zal in april starten bij DIVA Makelaars en daarmee wordt ons team van samenwerkende stylisten wederom verder uitgebreid.

Uitbreiding van stylistenteam DIVA Makelaars met Denise van Harskamp.

 

 Met veel plezier stellen wij Denise van Harskamp aan u voor. Denise zal in april starten bij DIVA Makelaars en daarmee wordt ons team van samenwerkende stylisten wederom verder uitgebreid.

 

Denise is woonachtig in Leidschendam. Geboren in Den Haag - zelfs in de nabije omgeving van ons kantoor - en opgegroeid in Zoetermeer. Denise zal samen met de andere stylistes, de styling en verkoopklaar maken van nieuwe woningen in ons woningaanbod voor haar rekening gaan nemen.

 

Na een periode van hardwerken in loondienst, heeft Denise besloten om de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap en daarmee grijpt zij haar kans om zich volledig te kunnen richten op haar passie: Vastgoedstyling. 

Denise is moeder van de 2-jarige Lorenzo en naast dat ze voor haarzelf een mooie en uitdagende toekomst wil creëren, hoopt zij zo ook met zorg en aandacht een goede basis te bieden voor haar zoon.

 

Met Denise van D-Living Vastgoedstying breiden wij ons team uit met een ambitieuze dame die beschikt over de hands-on mentaliteit. Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking!

 

Voor verdere realisatie van haar landelijke dienstverlening, is DIVA Makelaars op zoek naar mannen en vrouwen die zich op passionele wijze met hun vak bezighouden en daarom goed verkopen en servicegericht zijn.

DIVA Makelaars is zeer actief in de regio Haaglanden en omgeving en is inmiddels aan het uitgroeien tot een landelijke organisatie. Door de uitbreiding van haar team van makelaars, die allen als zelfstandig ondernemend makelaar gedreven zijn om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, kan DIVA Makelaars zich verder onderscheiden op de markt. 

 

DIVA staat voor ‘Ster’, ze willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Ook deel uit maken van een succesvol team? Mail uw CV en/of link naar uw LinkedIn-profiel naar patriciavaneijk@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 59. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.