Nieuwsbericht DIVA Makelaars inzake het COVID-19 virus

Uiteraard volgen wij het actuele en eventueel aanvullend advies van het RIVM en het Ministerie om “up-to-date” te blijven. Aanvullende maatregelen zullen wij op deze nieuwspagina blijven vermelden.

Zondag 15 maart 19.00 uur:
Allereerst willen wij iedereen heel veel sterkte, kracht en moed wensen om door deze bizarre, zorgelijke en haast onwerkelijke, COVID-19 situatie "heen" te komen. De gevolgen zijn voor iedereen, soms in mindere, maar voor velen in grote mate, voelbaar.

Ons kantoor is normaal geopend, echter om het advies en voorzorgsmaatregelen van de Overheid te volgen, willen wij het contact bij voorkeur via de mail, telefoon 088-4483100, Facetime of via What’s app van de makelaar laten verlopen. 

Als verkopers en/of onze zelfstandig makelaars er geen probleem mee hebben dan laten wij individuele bezichtigingen gewoon doorgaan. Onze Open Huizen zullen worden vervangen d.m.v. een LIVE VIDEO via de Facebook pagina van https://www.facebook.com/divamakelaars


Zodra er nieuw ontwikkelingen zijn, zullen wij die met u delen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles.