Gezin met twee kinderen zoekt een eengezinswoning

 

DIVA Makelaars zoekt!
Voor een gezin met twee kinderen zoeken we een ruime eengezinswoning bij voorkeur met mogelijkheid voor een praktijk aan huis. Hun voorkeur gaat uit naar een eengezinswoning in Houtwijk, Kraayenstein, Loosduinen, Waldeck of Leyenburg.

De woning hoeft niet in perfecte staat te verkeren! We zijn dus vooral op zoek naar eengezinswoningen waar de mogelijkheid aanwezig is om een praktijk of werkruimte aan huis te creëren.
Heeft u verkoopplannen laat ons het weten! Het heeft voor u vele voordelen. Partners in Planning heeft gekeken naar de financiële mogelijkheden van de familie Jagai en tot een koopsom van ca. € 280.000 is het geen probleem om een woning te kopen.  

Plaats: Den Haag 
Wijk:  Niet specifiek

Onze wensen/mogelijkheden op een rijtje:
Eengezinswoning
Minimaal 4 kamers
Staat van onderhoud: niet belangrijk
Prijsklasse: maximaal € 280.000,-
Oplevering in overleg

Uw voordelen als verkoper!
U ontvangt de normale marktwaarde als koopsom
Geen verkoopcourtage of marketingkosten
Contante betaling geen voorbehoud m.b.t. financiering!
Geen lastige bezichtigingen
Snelle oplevering

Voorwaarden:
U heeft serieuze verkoopplannen en uw woning staat op dit moment nog niet Te Koop op Funda.

Voldoet uw woning aan onze wensen?
Reageer dan nu via onderstaand formulier! Het is niet noodzakelijk om een account te hebben. Onze makelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met u op en zal u informeren over het verdere traject.

Graag in het veld opmerking vermelden: AS/181029

Wij hopen snel uw woning te kunnen bezichtigen, naast een woning voor deze familie zoeken wij voor nog meer relaties van ons kantoor. Klik hier voor een overzicht van de gezochte woningen in Den Haag 

Armin Streekstra

.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.