Gratis woning verkopen!

ZOMER ACTIE!

De zomervakantie is gestart en dit is vaak een wat rustigere periode voor makelaars. Heeft u dit jaar verkoopplannen? DIVA Makelaars doet u graag een zonnig aanbod, dus maak nu gebruik van onze zomeractie!

VERKOOP UW WONING ZONDER COURTAGE & MARKETINGKOSTEN!

Tijdens de actieperiode krijgt u de volledige dienstverlening met de service van uw persoonlijke makelaar geheel gratis. Daarnaast bezuinigen wij niet op de marketing, wij presenteren en promoten uw woning optimaal waardoor wij voor u de hoogste verkoopprijs realiseren.

Naast kadastraal onderzoek en advies over de vraagprijs en verkoopstrategie krijgt u;

  • Gratis website vermeldingen
  • Gratis Funda presentatie
  • Gratis (360 graden) foto's en video
  • Gratis plattegrond
  • Gratis verkoop flyers
  • Gratis brochure van uw woning
  • Gratis Open Huis door de makelaar
  • Gratis verkoopborden
  • Gratis sociale media campagne etc. etc.

GEEN COURTAGE & MARKETINGKOSTEN!

Deze zomeractie houdt in dat u kosteloos de makelaar inschakelt voor de verkoop van uw woning in Den Haag of Rijswijk. U betaald dus geen verkoopcourtage of marketingkosten. Als verkoper betaald u uitsluitend € 299,- inclusief BTW voor het verkoopadvies en kadastraal onderzoek. Uw persoonlijke makelaar met lokale kennis zal u tijdens het gehele traject t/m de notaris begeleiden.

ACTIE VOORWAARDEN!

De afspraak voor de verkoop van uw woning dient plaats te vinden tijdens de zomervakantie, en de definitieve verkoop dient in 2019 te starten. Voor de rest zijn er geen voorwaarden en/of addertjes onder het gras. De thuisblijvers hebben dit jaar echt heel veel voordeel!

Reageer via onderstaand formulier en plaats in het opmerkingsveld de actiecode. Om te reageren is het niet noodzakelijk om een account te hebben. Na ontvangst van uw bericht nemen wij z.s.m. contact met u op. Het aantal opname mogelijkheden is beperkt en hierdoor is het mogelijk dat de actie op ieder gewenst moment door DIVA Makelaars stopgezet kan worden.

Actiecode: #Zomer

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Recent bekeken