Gratis dineren in uw favoriete restaurant

 

 

 

 

 

 

 


GRATIS DINERCHEQUE VAN UW FAVORIETE RESTAURANT
Zoals het er nu naar uitziet komen er vandaag nog meer versoepelingen voor o.a. de horeca. Het is fijn dat wij onze vrijheden langzaam weer terug krijgen.

De gevolgen van het coronavirus zullen de komende jaren voelbaar blijven. Ondanks de steunmaatregelingen zijn er vaak in privé enorme schulden ontstaan en het zal nog jaren duren voordat o.a. horeca ondernemers deze crisis achter zich kunnen laten.

Daarom handhaven wij tot 1 mei 2022 onze actie voor iedereen die zijn of haar woning bij DIVA Makelaars in de verkoop zet. U krijgt een diner-bon t.w.v. € 100,- te besteden bij uw favoriete restaurant. Zo proberen wij de lokale horeca bij te staan in deze nog steeds lastige tijden.

UW DIVA MAKELAARS BIEDT U EEN DINER-CHEQUE AAN T.W.V. € 100,- AAN BIJ:

Een verkoopopdracht van uw huidige woning

Een aankoopopdracht voor een nieuwe woning

Kijk voor meer informatie op: www.divamakelaars.nl/dinercheque of bel 088-448313100 (lokaal tarief)

ACTIEVOORWAARDEN:

De afspraak is opgenomen in de bemiddelingsopdracht en de actie loopt tot 1 mei 2022. U ontvangt de diner-cheque op het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris. 

REAGEER NU!

Heeft u verhuisplannen? Reageer dan nu! Het is niet noodzakelijk om een account te hebben om u aan te melden. Vul uw gegevens in en wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

.

GRATIS DINERCHEQUE VAN UW FAVORIETE RESTAURANT

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.