slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zoek een makelaar in uw omgeving

DIVA Makelaar Karin de Jong is een unieke combinatie van makelaar en vastgoedstylist in één. 

Karin is als zelfstandig makelaar en eigenaar van het bedrijf Young4Styling een echte doorzetter. Ze houdt van aanpakken, werkt doelgericht, is altijd behulpzaam en loyaal. En met haar klantgerichte aanpak intens gemotiveerd om van uw aan- of verkoopopdracht een succes te maken. 

Door haar jarenlange ervaring als vastgoedstylist weet ze hoe belangrijk het is om uw woning goed in de markt te zetten. Zij doet dit dan ook met een perfecte presentatie, welke zij tot stand laat komen middels woningstyling, (360 graden) foto's, video, plattegronden en NEN2580 metingen. Daarnaast worden diverse marketingtools zoals onder andere een professionele woningbrochure, flyers, nieuwsbrieven, woningmagazines, advertenties en Social Media ingezet om uw woning te promoten.

Verhuisplannen?
Vraag nu een GRATIS waardebepaling aan!


Karin de Jong kan u als makelaar volledig ontzorgen! Het grote voordeel is dat Karin uw woning snel op de website kan presenteren met de minste overlast. Slechts één afspraak voor de styling, woningopname, plattegrond maken en het maken van professionele foto's. 

Karin de Jong is in staat ervoor te zorgen dat uw woning snel en goed in de verkoop staat.Uw voordelen? Eén aanspreekpunt, korte lijnen, snel schakelen en de hoogst mogelijke opbrengst realiseren door altijd de best haalbare presentatie van uw woning!

Om haar kennis te blijven professionaliseren zorgt Karin regelmatig voor bijscholing en is zij op de hoogte van nieuws uit de markt, zowel op styling als op woningmarkt gebied. Karin is lid van branchevereniging VBO Makelaar en branchevereniging BNS Crisp voor stylisten.

DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Karin heeft als werkgebied Zoetermeer en Bleiswijk maar ook daarbuiten kan ze u goed adviseren. Wilt u weten wat Karin de Jong voor u kan betekenen bij de aan- of verkoop van uw woning? Of wilt u graag de waarde weten van uw woning? Bel dan 06 124 24 573 of stuur een e-mail voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Staat uw woning reeds in de verkoop en denkt u aan een prijsverlaging? Bekijk dan de website van Young4Styling wonen & interieur. Want waarom wel de vraagprijs verlagen met duizenden euro's terwijl de perfecte presentatie vele malen goedkoper is.


Karin de Jong: proactief  -  gedreven  -  betrokken  -  klantgericht  -  ook buiten kantooruren  - continue in training - maatschappelijk verantwoord ondernemen  - 1 contactpersoon  - FUNDA - ervaring - Lid van Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed (VBO) - Zoetermeer  - Bleiswijk  - Bergschenhoek -  Berkel en Rodenrijs  -  Benthuizen  -  Young4Sale Makelaars  -  Young4Styling Wonen & Interieur  -  vastgoedstyling  -  welkom thuis
 

DIVA Staat voor "Ster"
Wij willen uitblinken in maximale service en kwaliteit.

Zuletzt angesehen