slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zu Kaufen: Kroonstraat 29, 4879 AV Etten-Leur

769.000,- €
Immobilienart Fabrikslager
Grundstück 2.047 m²
Gesamtfläche 480 m²
In Einheiten von 480 m²
Übergabe Auf Anfrage

Hinweis

Übersicht

Deze schitterende villa met BEDRIJFSLOODS is gebouwd en nog steeds bewoond door 1 van de vooraanstaande aannemers van Etten-Leur. Dit komt dan ook in het geheel tot uiting.

De villa heeft een bedrijfsloods van maar liefst 480 m2 en is gesitueerd op een prachtig perceel van 2047 m2. De loods is momenteel verhuurd maar is ook leeg op te leveren. De woning heeft een inhoud van 920 M3, een woon... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Fabrikslager
    Baujahr 1991
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05828
Preis 769.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Eigentumsrechte Ganze Menge
Bau
Immobilienart Fabrikslager
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1991
Flächen
Grundstück 2.047 m²
Wohnfläche 480 m²
In Einheiten von 480 m²
Brutto-Rauminhalt 3.000 m³
Freie Höhe 6 m.
Amtliche Informationen
Etten-Leur H 4177
Bereich 2.047 m²

Beschreibung

Deze schitterende villa met BEDRIJFSLOODS is gebouwd en nog steeds bewoond door 1 van de vooraanstaande aannemers van Etten-Leur. Dit komt dan ook in het geheel tot uiting.

De villa heeft een bedrijfsloods van maar liefst 480 m2 en is gesitueerd op een prachtig perceel van 2047 m2. De loods is momenteel verhuurd maar is ook leeg op te leveren. De woning heeft een inhoud van 920 M3, een woonoppervlakte van 235 M2 De woning is traditioneel gebouwd en in perfecte staat van onderhoud.

Erdgeschoss

DE BEDRIJFSLOODS.
De loods is geheel geïsoleerd 15 mtr breed en 32 mtr lang. De gehele loods is open waarvan een gedeelte ( 150 m2 ) met verdieping . Er zijn in het dak 3 grote lichtkoepels gelegd. Zowel aan de voor- als achterzijde is een overhead deur aanwezig afm 4x4 mtr. De loods heeft een vrije hoogte van 6 mtr. De loods is zo gebouwd dat er vele mogelijkheden zijn om optimaal benut te worden.
Voor bedrijf of hobbyist dit is een geweldig object om er uw thuis van te maken !!!

DE VILLA.
Via de fraaie voortuin met ook nog eens 3 parkeer plaatsen komt u in een ruime hal met een mooie vide. Hier bevinden zich de uitgebreide meterkast en het fraaie toilet. De sfeervolle woonkamer beschikt over mooie raampartijen en zowel muren als plafond zijn keurig strak gestuukt. Achterin zijn natuurlijk ook de openslaande deuren niet weg te denken. De afgesloten keuken is zowel vanuit de kamer als de hal te bereiken. Ook hier druipt de kwaliteit er vanaf. Uiteraard is hier alle inbouwapparatuur aanwezig. Maar ook de kozijnen en de volle deuren met glas- in- lood, het plafond en de vloer , het is helemaal AF. De woonkamer en keuken zijn bovendien voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de bijkeuken kan je naar de enorme garage ( 42M2)waar ook een aparte berging is gemaakt voor de fietsen. Zonder deze berging zouden er 2 auto’s in deze garage passen. Ook kan je vanuit de bijkeuken naar een hal bij de achterdeur. Via deze hal kom je nog in een ruime kamer /kantoor met ook een extra wc.

De boven verdieping is te bereiken via de hardhouten trap in de prachtige hal bij de voordeur. De vide straalt hier duidelijk ruimte en kwaliteit uit. Op de overloop is een ruime inbouwkast aanwezig. Ook zijn hier 4 slaapkamers aanwezig van zeer ruim tot groot. De master bedroom heeft 2 inloop kasten met schuifdeuren in dezelfde kwaliteitsstijl als de rest van de deuren. De tweede slaapkamer heeft een gigantische walk in closet. Daarnaast zijn er dus nog 2 ruime slaapkamers waarvan er nu één in gebruik is als fitness ruimte.
De badkamer is prachtig, luxe en alles is aanwezig. Ik noem ligbad, enorme inloopdouche, toilet, dubbel wastafelmeubel designradiator.
Via een vlizotrap is nog de enorme bergzolder te bereiken. Deze is nog zo hoog dat je er in het midden kan staan.

Achter de woonkamer is nog een heerlijke ruime veranda aanwezig. Deze heeft twee grote lichtkoepels. Hier is het echt genieten. Natuurlijk is hier ook een tv aansluiting aanwezig en een zeer praktische tegelen vloer in houtmotief. De achtertuin is fraai aangelegd met een waterpartij en een verhoogd zitgedeelte. In de zijtuin staat ook nog een tuinhuis van 7 m2 .

Besonderheiten

De buurt is een kleinschalig bedrijven terrein maar dit heb je niet in de gaten als je in de heerlijk rustige achtertuin zit. Links zit een administratiekantoor en recht een hobbyist met oldtimers.
Het valt toch wel op dat het hier heerlijk wonen is en dat de loods vaak hobbymatig wordt gebruikt of gedeeltelijk wordt verhuurd voor opslag.

Voor vragen of om een bezichtiging aan te vragen belt u met :
Harold van der valk 06-54350157

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen