slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Schoener 148, 1186 VL Amstelveen

520.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Eckwohnung
Grundstück 157 m²
Nettofläche 110 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

ZEER LUXE AFGEWERKTE HOEKWONING MET RUIME EN ZONNIGE VOOR- EN ACHTERTUIN

*** Please find an English translation below ***

Zoekt u een ruime eengezinswoning die helemaal af is? Dan bent u bij deze hoekwoning in de groene wijk Waardhuizen aan het goede adres. Deze woning is de afgelopen jaren met oog voor detail en veel toewijding door de eigenaar (werkzaam in de bouw) volledig gerenoveerd... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Eckwohnung
    Baujahr 1983
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 01102
Kaufpreis 520.000,- €
Gepolstert Ja
Gepolstert Gepolstert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Sonntag, 6. Dezember 2020
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Eckwohnung
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1983
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Isolierverglasung, Voll
Flächen
Grundstück 157 m²
Nutzfläche 110 m²
Wohnfläche 28,02 m²
Küchenbereich 7,98 m²
Brutto-Rauminhalt 356 m³
Fläche externe Lagerräume 6,4 m²
Fläche extern mit Lagerräume 10,9 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 6 (von denen 5 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße, Ausserhalb Ortschaft, Autobahnnähe, In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln, Nahe Schule, Wohngebiet
Garten
Typ Vorgarten
Orientierung West
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Garten 2 - Typ Hintergarten
Garten 2 - Wichtigster Garten Ja
Garten 2 - Orientierung Ost
Garten 2 - Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Garten 2 - Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Kessel
Art des Kessels Nefit trendline HRC25 CW6 II
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2018
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Gas-Kamin, Teilweise Fußbodenheizung, Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Bad, Dusche, Fußbodenheizung, Jacuzzi, Sinken, Toilette, Waschbeckenmöbel, Whirlpool
Garten vorhanden Ja
Whirlpool Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Dachfenster Ja
Sonnenschutz Ja
Amtliche Informationen
Amstelveen M 3780
Bereich 157 m²
Angebot Ganzes Los
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

ZEER LUXE AFGEWERKTE HOEKWONING MET RUIME EN ZONNIGE VOOR- EN ACHTERTUIN

*** Please find an English translation below ***

Zoekt u een ruime eengezinswoning die helemaal af is? Dan bent u bij deze hoekwoning in de groene wijk Waardhuizen aan het goede adres. Deze woning is de afgelopen jaren met oog voor detail en veel toewijding door de eigenaar (werkzaam in de bouw) volledig gerenoveerd, met als resultaat een huis met een zeer luxe uitstraling, dat door de nieuwe bewoners nog wel geheel naar eigen smaak is in te richten.

De woning van circa 110 m2 is verdeeld over drie woonlagen, heeft vijf (slaap)kamers, een grote living met open keuken, een voortuin van ruim 20 m2 op het westen en een riante achtertuin van bijna 70 m2 met een schuur, waar u tot diep in de middag heerlijk van de zon kunt genieten.

INDELING

EERSTE WOONLAAG:
Via de mooi aangelegde en ruime voortuin op het westen komt u binnen in de hal van de woning. Daar zijn een bergruimte met de meterkast (13 groepen) en een toilet. Vervolgens bereikt u de ruime woonkamer met een zwarte granieten vloer, voorzien van vloerverwarming. De open keuken bevat alle (inbouw)apparatuur en de mogelijkheid om op inductie te koken (3-fasenaansluiting). De benedenverdieping heeft een verlaagd plafond met inbouwspotjes en er is een gashaard (Faber). De onderhoudsarme achtertuin meet bijna 70 m2. Achterin is een overdekt terras, naast de schuur die via een achterom makkelijk is te bereiken. Aan de woning is een overkapping gemaakt tegen het zonlicht in verband met het grote aquarium in de woonkamer. Deze overkapping is eventueel eenvoudig te verwijderen.

TWEEDE WOONLAAG:
Een wenteltrap brengt u naar de eerste verdieping met drie slaapkamers. De master bedroom bevindt zich, evenals een kleine (slaap)kamer, aan de achterzijde en heeft een op maat gemaakte kastenwand met verlichting. Daarnaast aan de voorzijde ligt een even grote slaapkamer, eveneens met zo’n kastenwand. Ook de badkamer met bubbelbad, douche, wastafel en toilet treft u aan die kant aan. Daar is vloerverwarming aanwezig. In alle (slaap)kamers ligt laminaat op de vloeren en zijn de radiatoren netjes weggewerkt achter een houten bekleding. Het trappenhuis is zeer licht door het daklicht op de tweede verdieping.

DERDE WOONLAAG:
Op de tweede verdieping is aan beide zijden van de woning een dakkapel, waardoor er veel lichtinval is. Aan de achterzijde is een ruime kamer. Aan de voorzijde bevindt zich een kleinere kamer, nu in gebruik als fitnessruimte. Daarnaast is een ruimte voor wasmachine en droger en er is een wasbak met kraan. Op deze verdieping hangt ook de CV-ketel, verborgen achter een verplaatsbare kast. De (slaap)kamers hebben een laminaatvloer en de wasruimte en overloop een tegelvloer. Op de overloop is nog een kast met schuifdeuren gemaakt.

LOCATIE EN OMGEVING
De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met veel groen, voetpaden en waterpartijen; de straten zijn vernoemd naar schepen en scheepstermen. In de nabije omgeving kunt u wandelen in diverse parken, fietsen langs de nabij gelegen Amstel of golf spelen op Golf Amsteldijk. Het is een rustige plek om te wonen en toch zijn op loopafstand diverse voorzieningen te vinden, zoals winkelcentrum Middenhoven, openbaar vervoer en scholen, waaronder de internationale school.

BEREIKBAARHEID
Met het openbaar vervoer wordt de wijk ontsloten met de tijdelijke buslijn 55 van het GVB en twee buslijnen van Connexxion die rijden ten westen van de wijk, waarvan één langs Praam. Verder is de voormalige sneltramhalte Meent op loopafstand; de halte wordt naar verwachting eind 2020 weer in gebruik genomen. Met de auto bent u binnen 10 minuten bij het Stadshart en uitvalswegen (A2, A9 en A10) zijn vlakbij.

BIJZONDERHEDEN
• Zeer luxe afgewerkte hoekwoning
• Gelegen in autoluwe en groene woonwijk
• Totale woonoppervlakte 110 m2
• NEN 2580 meetrapport aanwezig
• Vijf (slaap)kamers, twee dakkappellen
• Ruime voor- en achtertuin
• CV-ketel Nefit trendline HRC25 CW6 II (2018)
• Oplevering in overleg

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige VBO-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
---------------------------------------------------------------
CORNER HOUSE WITH VERY LUXURIOUS FINISHING AND SPACIOUS FRONT AND BACK GARDEN

Are you looking for a spacious family home that is completely finished? Then this corner house in the green district of Waardhuizen is the right place for you. In recent years, this house has been completely renovated with an eye for detail and a lot of dedication by the owner (construction worker), resulting in a house with a very luxurious appearance, which is still entirely to decorate by the new residents to their own taste.
The house of approx. 110 m2 is spread over three floors, has five (bed) rooms, a large living room with open kitchen, a front garden of more than 20 m2 on the west and a spacious back garden of almost 70 m2 with a shed, where you can enjoy the sun until late in the afternoon.

LAYOUT

FIRST FLOOR:
Through the beautifully constructed and spacious front garden on the west you enter the hall of the house. There is a storage room with the meter cupboard (13 groups) and a toilet. Then you reach the spacious living room with a black granite floor, with underfloor heating. The open kitchen contains all (built-in) equipment and there is the possibility to cook on induction (3-phase connection). The ground floor has a lowered ceiling with built-in spotlights and a gas fireplace (Faber). The low maintenance east-facing backyard measures nearly 70 m2. In the back, a covered terrace has been created, next to the shed, which is easily accessible from the back. A covered area has been made to the house against the sunlight related to the large aquarium in the living room. This canopy can easily be removed.

SECOND FLOOR:
A spiral staircase takes you to the first floor with three bedrooms. The master bedroom is located at the rear, as well as a small (bed) room, and has a custom-made cabinet wall with lighting. In addition, at the front is an equally large bedroom, also with a such a cabinet wall. You will also find the bathroom with bubble bath, shower, sink and toilet on that side. Underfloor heating is present there. In all (bed) rooms, laminate is laid on the floors and the radiators are neatly concealed behind a wooden covering. The stairwell is very light due to the skylight on the second floor.

THIRD FLOOR:
On the second floor there is a dormer window on both sides of the house, which provides plenty of light. At the rear is a spacious room. At the front is a smaller room, now used as a fitness room. In addition, there is a space for washing machine and dryer and a sink with tap has been made. On this floor also the boiler is installed, hidden behind a movable cabinet. There is a laminate floor in the (bed) rooms and a tile floor at the washing area and the landing. A cupboard with sliding doors has been made on the landing.

LOCATION AND SURROUNDINGS
The house is located in a child-friendly residential area with lots of greenery, footpaths and water features; the streets are named after ships and ship terms. In the vicinity you can walk in various parks, cycle along the nearby Amstel or play golf on Golf Amsteldijk. It is a quiet place to live and yet there are various amenities within walking distance, such as the Middenhoven shopping center, public transport and schools, including the international school.

ACCESSIBILITY
The district is accessible by public transport with the temporary bus line 55 of the GVB and two bus lines of Connexxion that run west of the district, one of which runs along “Praam”. The former express tram stop “Meent” is also within walking distance; the stop is to be put back into service at the end of 2020. By car you are within 10 minutes at the City Center and highways (A2, A9 and A10) are nearby.

PARTICULARITIES
• Very luxuriously finished corner house
• Located in a car-free and green residential area
• Total living area approx. 110 m2
• NEN 2580 measurement report available
• Five (bed) rooms, two dormer windows
• Spacious front garden and backyard
• Boiler Nefit trendline HRC25 CW6 II (2018)
• Delivery in consultation

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with great care. No liability is however accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Buyer has its own duty to investigate all matters that are important to him or her. With respect to this property the broker will serve as adviser to the seller. We recommend that you enable an expert “VBO Makelaar” agent who guides you through the purchase process. If you have specific wishes about the home, we recommend that you (or your representative) make these known to your purchasing agent in a timely manner and accordingly perform an independent research. If you do not enable an expert representative, you thereby consider yourself skilled enough, according to law, to oversee all matters of importance. This text is subject to the conditions of “VBO Makelaar”.

Grundrisse

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen