slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Brouwersgracht 256-1, 1013 HE Amsterdam

700.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 95 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Gelegen aan misschien wel de mooiste straat van Amsterdam, de Brouwersgracht, bieden wij met trots te koop aan deze luxe en uiterst sfeervolle 3-kamer woning welke recent is gerenoveerd. Zeer bijzonder is de tweede opgang naar de woning vanaf de straat via het houten trappetje.

Deze woning bevindt zich op de... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1652
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 01861
Kaufpreis 700.000,- €
Servicekosten 150,- €
Gepolstert Ja
Gepolstert Gepolstert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Montag, 28. Dezember 2020
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1652
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Isolierverglasung, Stock, Wand
Flächen
Nutzfläche 95 m²
Brutto-Rauminhalt 261 m³
Fläche externe Lagerräume 6,3 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Im freien
Lage An einem Wasserweg, Freie Sicht, In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln, Stadtzentrum
Kessel
Art des Kessels Intergas HR
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2007
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Elektrische Heizung, Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Begehbare Dusche, Doppelwaschbecken, Sauna
Alarmanlage Ja
Kabel-TV Ja
Balkonfenster Ja
Internet-Verbindung Ja
Sauna Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Ventilierung Ja
Vereinigung der Eigentümer
Eingetragen bei der Handelskammer Ja
Jährliches Treffen Ja
Periodischer Beitrag Ja
Rücklagen Ja
Langzeitpflegeplan Ja
Hausratsversicherung Ja
Amtliche Informationen
Amsterdam L 8032
Angebot Eigentumswohnung
Eigentum Vollbesitz
Gebühren Immer wieder aufgekauft

Beschreibung

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Gelegen aan misschien wel de mooiste straat van Amsterdam, de Brouwersgracht, bieden wij met trots te koop aan deze luxe en uiterst sfeervolle 3-kamer woning welke recent is gerenoveerd. Zeer bijzonder is de tweede opgang naar de woning vanaf de straat via het houten trappetje.

Deze woning bevindt zich op de eerste verdieping in voormalig pakhuis ‘De Eene Sleutel’, daterend uit 1652 en verkerend in uitstekende staat van onderhoud, en is onder architectuur gerenoveerd (afgerond in 2017).

Veel aandacht is besteed aan een combinatie van hedendaagse luxe en wooncomfort (o.a. luxe keuken, alarmsysteem, Sonos, lichtplan en sauna) in combinatie met behoud van de oorspronkelijke karakteristieken en details.

OMGEVING & LIGGING:
Gelegen aan het bekende rustige gedeelte van de Brouwersgracht, nabij de Lindengracht en Haarlemmerdijk. Misschien wel een van de fijnste locaties van Amsterdam; het stukje Jordaan nabij de Westerstraat en de Noordermarkt.

De Noordermarkt kenmerkt zich door de op zaterdag in Amsterdam 'wereldberoemde' boerenmarkt en op maandag de lapjesmarkt. In de nabije omgeving is een breed scala aan hippe winkels, en trendy restaurants en café's. Zowel de Prinsenstraat en de Herenstraat als de Haarlemmerdijk- en straat bevinden zich op steenworp afstand.

Ook vele andere voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur vindt u letterlijk op loopafstand. Kortom, de ideale Amsterdamse woonomgeving!

Het Centraal Station ligt eveneens op loopafstand en biedt u de best mogelijke verbindingen met openbaar vervoer (o.a. trein, metro, tram, bus en natuurlijk de Noord/Zuidlijn). Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, de ring A10 en diverse snelwegen.

INDELING:
De woning is gesitueerd op de bel-etage (hierdoor gunstige stahoogte) van dit prachtige Monumentale pand en is voorzien van twee ingangen. De woning is te betreden via het trappetje vanaf de straat, of middels het algemene trappenhuis.

Bij betreden van de woning vanuit het trappenhuis komt u in de centraal gesitueerde hal. Deze biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde vindt u het royale woongedeelte met open keuken, en aan de achterzijde de slaapvertrekken met badkamer.

De woonkamer is gelegen aan de grachtzijde en voorzien van een luxe open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Zo is de keuken o.a. voorzien van een combi-oven, stoomoven, vaatwasser, wijn-/klimaatkast, koel/-vriescombinatie, Quooker en apothekerskast. Door de aanwezigheid van openslaande deuren met Frans balkon aan de voorzijde en een fijne stahoogte onder de houten balken, heeft de woonkamer een gezellige en prettige sfeer.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de slaapvertrekken met luxe badkamer, welke rustig zijn gesitueerd. Beide slaapvertrekken zijn goed bemeten en de ouderlijke slaapkamer is tevens voorzien van een riante inbouwkast. De badkamer is via de ouderlijke slaapkamer te bereiken en voorzien van een ruime inloopdouche met rainshower, dubbel wastafelmeubel en Finse sauna.

De hal is evenals de ouderlijke slaapkamer voorzien van een riante inbouwkast en geeft naast bovenstaande vertrekken tevens toegang tot het separate toilet met fonteintje, de garderobe, de wasruimte en de inpandige berging met CV opstelling.

Tijdens de renovatie is uitsluitend gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor een zeer hoog afwerkingsniveau is ontstaan. Zo is de woning voorzien van witte stalen deuren en kozijnen (merk: Roukens), een eikenhouten visgraat vloer, fraai schakelmateriaal inclusief JUNG tastdimmers, alarminstallatie, lichtplan, Piet Boon deurbeslag en een Sonos geluidsinstallatie.

In de onderbouw van het pand beschikt de woning over een separate ruime berging (circa 6,3 m2). Naast gebruik als opslag is deze gemakkelijk te bereiken berging ideaal voor het stallen van uw elektrische fiets.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Centrum 2. Momenteel is er een wachtlijst van 2 maanden (bron: gemeente Amsterdam d.d. november 2020).

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaars genaamd “ VvE Brouwersgracht 256’ is gezond en actief. De servicekosten bedragen thans € 150,- voor dit appartementsrecht. In 2020 heeft er groot onderhoud plaatsgevonden inclusief het schilderwerk. Subsidie voor dit onderhoud is aanvraagbaar per 1 maart 2021.

DETAILS:
- Woonoppervlakte: 95 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig artikel in de koopovereenkomst);
- fantastische locatie in de Jordaan (UNESCO werelderfgoed);
- uitstekend onderhouden Rijksmonument 'De Eene Sleutel';
- onder architectuur gerenoveerd in 2017;
- luxe uitgevoerde keuken en badkamer met sauna;
- twee slaapkamers;
- veel kast- en bergruimte;
- unieke tweede opgang vanaf de straat;
- stalen deuren en eikenhouten parketvloer (visgraat);
- alarminstallatie en Sonos geluidsinstallatie in de gehele woning (ter overname);
- separate berging in de onderbouw;
- monumentenclausule van toepassing;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg;
- vaste notaris: Westerdok Notariaat.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

------------------------------------

*ENGLISH TRANSLATION

Offered for sale in Amsterdam Centre (Jordaan):

Situated at perhaps the most beautiful street of Amsterdam, the Brouwersgracht, we proudly offer for sale this luxurious and very attractive two-bedroom house which has been recently renovated. Very special is the second entrance to the house from the street via the wooden stairs.

This house is located on the first floor of a former warehouse 'De Eene Sleutel', dating from 1652 and in excellent condition, and has been renovated under architecture (completed in 2017).

Much attention has been paid to a combination of contemporary luxury and living comfort (including luxurious kitchen, alarm system, Sonos, lighting plan and sauna) while retaining the original characteristics and details.

SURROUNDINGS & LOCATION:
Situated on the well-known quiet part of the Brouwersgracht, near the Lindengracht and Haarlemmerdijk. Perhaps one of the finest locations in Amsterdam; the piece of Jordaan near the Westerstraat and the Noordermarkt.

The Noordermarkt is characterized by the 'world-famous' farmers' market (bloemenmarkt) on Saturdays in Amsterdam and the patch market (lapjesmarkt) on Mondays. In the near vicinity, there is a wide range of trendy shops, restaurants and cafes. The Prinsenstraat and the Herenstraat as well as the Haarlemmerdijk are streets that are just a stone's throw away.

Also, many other facilities in the field of art and culture are literally within walking distance. In short, the ideal Amsterdam living environment!

The Central Station is also within walking distance and offers you the best possible public transport connections (including train, metro, tram, bus and of course the North/South line). Conveniently located to arterial roads, including the A10-Ring road and various other motorways.

CLASSIFICATION:
The house is situated on the ground floor of this beautiful monumental building and is provided with two entrances. The house can be entered via the stairs from the street, or through the general staircase.

Entering the house from the general staircase will bring you to the centrally located hall. This provides access to all rooms. At the front, you will find the spacious living area with open kitchen, and at the back the bedrooms with bathroom.

The living room is located on the canal side and is equipped with a luxurious open kitchen with all conceivable built-in appliances. The kitchen is equipped with a combi-oven, steam oven, dishwasher, wine-/climate cabinet, fridge/freezer, Quooker and pharmacy cabinet. Through the presence of opening doors with French balcony at the front and a comfortable ceiling height under the wooden beams, the living room has a cozy and pleasant atmosphere.

At the rear of the house are the bedrooms with the luxurious bathroom, which are quietly situated. Both bedrooms are well-sized and the elderly bedroom also contains a spacious wardrobe. The bathroom can be reached through the elderly bedroom and is equipped with a spacious walk-in shower with rain shower, double washbasin and Finnish sauna.

The hallway, just like the elderly bedroom, is equipped with a spacious wardrobe and gives access to the separate toilet with washbasin, wardrobe, laundry room and storage room with central heating.

During the renovation, only high-quality materials were used, resulting in a very high level of finish. For example, the house is equipped with white steel doors and window frames (brand: Roukens), an oak herringbone floor, beautiful switching material including JUNG touch dimmers, alarm system, lighting plan, Piet Boon door fittings and a Sonos sound system.

In the basement of the property, there is a separate spacious storage room (approx. 6,3 m2). Besides being used as storage, this easily accessible storage is ideal for storing your electric bicycle.

PARKING:
License area: Centre 2. Currently, there is a waiting list of 2 months (source: Municipality of Amsterdam dated November 2020).

ASSOCIATION OF OWNERS:
The Owners' Association called 'VvE Brouwersgracht 256' is healthy and active. The service costs are currently € 150,- for this apartment right. Major maintenance to the building was done in 2020, including painting. Subsidy for this maintenance will be available from 1 March 2021.

DETAILS:
- Living area: 95 m2 (NEN2580 measurement report available);
- fantastic location in the Jordaan (UNESCO world heritage);
- excellently maintained National Monument 'De Eene Sleutel';
- renovated under architecture in 2017;
- Luxurious kitchen and bathroom with sauna;
- two bedrooms;
- lots of closet and storage space;
- unique second entrance from the street;
- steel doors and oak parquet floor (herringbone);
- alarm system and Sonos sound system throughout the house (to take over);
- separate storage room in the basement;
- monument clause applicable;
- reservation seller;
- delivery in consultation;
- permanent civil-law notary: Westerdok Notariaat.

For more information about this property and/or to make a viewing appointment, please contact our office. Our staff will be happy to assist you.

This property is offered in accordance with Article 7:17 paragraph 6 of the Dutch Civil Code. The characteristics given are only meant as an indication.

Grundrisse

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen