slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Keizersgracht 808C, 1017 ED Amsterdam

1.085.000,- €
Immobilienart Wohnung, Haus mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang, Erster Stock
Nettofläche 109 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum:

De woning is gelegen op één van de mooiste stukken van de Keizersgracht tussen de Utrechtsestraat en de Amstel en bevindt zich op de bel-etage van het mooie monumentale pand. Het appartement heeft een totaal woonoppervlakte van 109 m2 en een gave vliering van ca. 20 m2.

Daarnaast heeft het appartement (recent gereno... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Haus mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang, Erster Stock
    Baujahr 1720
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 01831
Kaufpreis 1.085.000,- €
Servicekosten 343,25 €
Gepolstert Ja
Gepolstert Gepolstert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 11. Dezember 2020
Bau
Immobilienart Wohnung, Haus mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang, Erster Stock
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Zugänglichkeit Menschen mit Behinderungen, Senioren
Baujahr 1720
Dach-Materialien Schiefer
Rooftype Mansarde
Isolationen Dach, Hohlwand, Partei isolierte Verglasung, Stock
Flächen
Nutzfläche 109 m²
Brutto-Rauminhalt 514 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Im freien
Lage Freie Sicht, In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln, Stadtzentrum
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Süd
Bedingung Unter Architektur gebaut
Kessel
Art des Kessels CV Ketel HR
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2015
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Begehbare Dusche, Doppelwaschbecken, Waschbeckenmöbel
Kabel-TV Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja
Schornsteinrohr Ja
Balkonfenster Ja
Garten vorhanden Ja
Schiebetüren Ja
Ventilierung Ja
Vereinigung der Eigentümer
Eingetragen bei der Handelskammer Ja
Jährliches Treffen Ja
Periodischer Beitrag Ja
Rücklagen Ja
Langzeitpflegeplan Ja
Hausratsversicherung Ja
Amtliche Informationen
Amsterdam I 10066
Angebot Eigentumswohnung
Eigentum Bodenvermietung
Gebühren Fortschritt, 1.368,- € pro Jahr (Variable) mit Einlösemöglichkeit

Beschreibung

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum:

De woning is gelegen op één van de mooiste stukken van de Keizersgracht tussen de Utrechtsestraat en de Amstel en bevindt zich op de bel-etage van het mooie monumentale pand. Het appartement heeft een totaal woonoppervlakte van 109 m2 en een gave vliering van ca. 20 m2.

Daarnaast heeft het appartement (recent gerenoveerd) een fijne indeling en een prachtig uitzicht over de gracht en de Amstel.

OMGEVING:
Dit stukje van de Keizersgracht is gelegen om de hoek van de gezellige Utrechtsestraat. Aan de Utrechtsestraat is een grote diversiteit te vinden aan winkels, cafés, en delicatessen winkels. Op loopafstand van de woning ligt o.a. het Theater Carre, de Stopera en de Hermitage.

In directe omgeving is er een divers aanbod van restaurants, o.a. restaurant Zoldering, restaurant Pata Negra en Café Van Leeuwen. Voor de sportieve liefhebber zijn er in nabije omgeving meerdere sportscholen zoals, Basic Fit, Underground sportschool Amsterdam en Delight Yoga. Uw dagelijkse boodschappen kunt u al lopend doen bij de Albert Heijn, Kaashuis Tromp, Bakkerij Verhagen en de wekelijkse bloemenmarkt op het Amstelveld.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Op korte loopafstand is de metrohalte op het Waterlooplein en meerdere tramhaltes op het Rembrandtplein. Tevens zijn en diverse uitvalswegen (A10 en A2) dichtbij.

GLOBALE INDELING:
De entree van het pand wordt gevormd door een fraaie hal met ruim trappenhuis en lift. Bij binnenkomst van de woning bereikt u de luxe keuken en woonkamer.
Aan de voorzijde van de woning treft u de prachtige ruime woonkamer, welke door de ligging op de bel-etage een schitterend zicht op de Keizersgracht, Amstel en de Hermitage heeft!

De woonkamer is voorzien van een prachtige schouw met een luxe gashaard, hoog plafond en grote raampartijen.

Aansluitend de luxe uitgevoerde keuken, deze is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, combi oven/magnetron, Quooker, wijnklimaatkast en vaatwasser (merk: Barletti keuken & Miele apparatuur).

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers welke beide een fraai zicht hebben over de tuinen van het pand. De master-bedroom is voorzien van een prachtige schuifpui met Frans balkon en aangrenzend de luxe badkamer en kleedkamer. Deze luxe badkamer is voorzien van een prachtige inloop-douche, dubbel wastafelmeubel en vloerverwarming.

In de hal treft u nog een separaat toilet met fontein, de wasruimte en een tweede toegangsdeur. De hal is voorzien van vele inbouwkasten met een vaste trap naar de speelse vliering.

Tevens bevindt zich aan de achterzijde van het appartement een heerlijke en rustige vierseizoenen stadstuin die gelegen is op het zuiden. De tuin is aangelegd met mooie bestrating en omheind met groen.

De gehele woning is een aantal jaar geleden onder architectuur ontworpen en tijdens de renovatie van het pand en de woning zijn uitsluitend kwalitatief zeer hoogwaardige materialen gebruikt.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaars genaamd 'VvE Van Het Gebouw Keyser Hoff' wordt actief beheerd en is financieel gezond. De servicekosten voor de woning bedragen € 343,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door N.V. Domus Groupe Anno 1884, Herengracht 426-430 te Amsterdam. De erfpacht bedraagt jaarlijks € 1.368,72 (fiscaal aftrekbaar).

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Centrum 2. Momenteel is er geen wachtlijst (bron: gemeente Amsterdam d.d. oktober 2020).

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer goed geïsoleerd (o.a. vloerisolatie, hoog rendement C.V. ketel en nieuwe kozijnen met isolerende beglazing);
- luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur;
- vloeroppervlakte: ca. 141 m2| woonoppervlakte: ca. 109 m2 (+ vliering 20 m2), NEN2580 meetrapport aanwezig);
- luxe badkamer;
- twee slaapkamers;
- Rijksmonument*:
- vliering welke gebruikt kan worden als TV-/lounge ruimte;
- zeer sfeervolle woning met karakteristieke elementen;
- nieuwe installaties;
- high-end gerenoveerd;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg.

* Monument - Keizersgracht 808 | Twee huizen achter gezamenlijke gevel met middenrisaliet (XVIII), gepleisterd en van een nieuw dak en daklijst voorzien XIXc. (Rijksmonument nummer
2756).

*De Keizersgracht, genoemd naar keizer Maximiliaan I van het Heilige Roomse Rijk,[1] is de breedste gracht in het centrum van Amsterdam, namelijk honderd Amsterdamse voet, d.w.z. 28,31 meter. Opmerkelijk detail is dat de Keizersgracht later gegraven is dan de Prinsengracht (die in 1614 werd gegraven), terwijl de Keizersgracht de tweede gracht is van de drie hoofdgrachten.

In september 1614 ontstond nog het idee om van de Keizersgracht een chique boulevard zonder water te maken naar voorbeeld van het Haagse Lange Voorhout. Daar heeft men om enkele redenen vanaf gezien. De vroedschap vermoedde dat de toekomstige kopers van kavels aan de Keizersgracht hun woon- of pakhuis met de boot wilden kunnen bereiken. Andere overwegingen waren mogelijk de noodzaak aan waterberging, het eenvoudiger kunnen aanvoeren van bouw- en ophogingsmateriaal maar vooral het tekort aan ophogingsmateriaal. De bouw van de vestingwerken vergde tegelijkertijd ook veel ophogingsmateriaal. (bron: Wikipedia)

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

------------------------------------

*ENGLISH TRANSLATION

Offered for sale in Amsterdam Centre:

The house is located on one of the most beautiful parts of the Keizersgracht between the Utrechtsestraat and the Amstel and is located on the ground floor of the beautiful monumental building. The apartment has a total living area of 109 m2 and a cool attic of approx 20 m2.

In addition, the apartment (recently renovated) a fine layout and a beautiful view over the canal and the Amstel.

SURROUNDINGS:
This part of the Keizersgracht is located just around the corner from the cozy Utrechtsestraat. On the Utrechtsestraat is a wide variety of stores, cafes, and delicatessens. Within walking distance of the house includes the Theater Carre, the Stopera and the Hermitage.

In the immediate vicinity there is a diverse range of restaurants, including restaurant Zoldering, restaurant Pata Negra and Café Van Leeuwen. For the sporty lover there are several gyms in the vicinity such as, Basic Fit, Underground gym Amsterdam and Delight Yoga. You can do your daily shopping on foot at the Albert Heijn, Kaashuis Tromp, Bakkerij Verhagen and the weekly flower market on the Amstelveld.

The accessibility by public transport is excellent. A short walk away is the metro stop at Waterlooplein and several streetcar stops at the Rembrandtplein. Also, several highways (A10 and A2) are nearby.

GLOBAL LAYOUT:
The entrance of the building is formed by a beautiful hall with spacious staircase and elevator. Upon entering the house you reach the luxury kitchen and living room.
At the front of the house you will find the beautiful spacious living room, which due to its location on the ground floor has a magnificent view of the Keizersgracht, Amstel and the Hermitage!

The living room has a beautiful fireplace with a luxurious gas fireplace, high ceiling and large windows.

Following the luxury kitchen, this is equipped with various (built-in) appliances such as a 5-burner gas hob, fridge / freezer, combi oven / microwave, Quooker, wine cooler and dishwasher (brand: Barletti kitchen & Miele appliances).

At the rear of the house are two bedrooms which both have a beautiful view over the gardens of the property. The master bedroom has a beautiful sliding door with French balcony and adjoining luxury bathroom and dressing room. This luxurious bathroom has a beautiful walk-in shower, double washbasin and underfloor heating.

In the hall you will find a separate toilet with sink, the laundry room and a second entrance door. The hall has many fitted wardrobes with a staircase to the playful attic.

Also located at the rear of the apartment a lovely and quiet four-season city garden which is located on the south. The garden is landscaped with beautiful paving and fenced with greenery.

The entire house was designed under architecture a few years ago and during the renovation of the building and the house are exclusively high quality materials used.

ASSOCIATION OF OWNERS:
The Association of Owners called 'VvE Van Het Gebouw Keyser Hoff' is actively managed and is financially sound. The service costs for the house are € 343,- per month.

OWNERSHIP SITUATION:
This apartment is located on leasehold land, issued by N.V. Domus Groupe Anno 1884, Herengracht 426-430 in Amsterdam. The annual leasehold is € 1.368,72 (tax deductible).

PARKING:
Permit area: Center 2. Currently there is no waiting list (source: City of Amsterdam, October 2020).

PECULIARITIES:
- Very well insulated (e.g. floor insulation, high efficiency C.V. boiler and new window frames with insulating glazing);
- luxury kitchen with all conceivable built-in appliances;
- floor area: approx. 141 m2| living area: approx. 109 m2 (+ attic 20 m2), NEN2580 measurement report available);
- luxury bathroom;
- two bedrooms;
- National Monument*:
- Attic which can be used as TV / lounge area;
- very cozy house with characteristic elements;
- new installations;
- high-end renovated;
- reservation seller;
- delivery in consultation.

* Monument - Keizersgracht 808 | Two houses behind shared facade with central risalite (XVIII), plastered and provided with a new roof and cornice XIXc. (National monument number
2756).

*The Keizersgracht, named after Emperor Maximilian I of the Holy Roman Empire,[1] is the widest canal in the center of Amsterdam, one hundred feet, i.e. 28.31 meters. Remarkable detail is that Keizersgracht was dug later than Prinsengracht (which was dug in 1614), while Keizersgracht is the second of the three main canals.

In September 1614 the idea arose to turn the Keizersgracht into a chic boulevard without water after the example of the Haagse Lange Voorhout. For a number of reasons this was abandoned. The vroedschap suspected that future buyers of lots on Keizersgracht wanted to be able to reach their home or warehouse by boat. Other possible considerations were the need for water storage, the easier supply of building and raising materials but especially the shortage of raising materials. At the same time, the construction of the fortifications also required a lot of suspension material. (source: Wikipedia)

For more information about this property and/or to make a viewing appointment, please contact our office. Our staff will be happy to assist you.

This property is offered in accordance with article 7:17 paragraph 6 of the Dutch Civil Code. The given characteristics are only meant as an indication.

Grundrisse

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen