slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Chrysantenhof 27, 2651 XJ Berkel en Rodenrijs

300.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Grundstück 167 m²
Nettofläche 134 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Een geweldig leuke 6 kamer tussenwoning, energiezuinig (label A) met garage gelegen in een gezellige woonwijk tegenover een basisschool (in aanbouw). Welkom voor een rondgang. Wij maken er graag tijd voor vrij en op Facebook VeniVendi staat de live bezichtiging om te bekijken!
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
    Baujahr 1970
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05168
Kaufpreis 300.000,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Samstag, 3. April 2021
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1970
Dach-Materialien Bitumen, Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Zertifizierungen Leistung Energieberatung
Isolationen Dach, Hohlwand, Wand
Flächen
Grundstück 167 m²
Nutzfläche 134 m²
Brutto-Rauminhalt 415 m³
Fläche externe Lagerräume 10 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 6 (von denen 5 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Garten
Typ Vorgarten
Orientierung Südost
Garten 2 - Typ Hintergarten
Garten 2 - Wichtigster Garten Ja
Garten 2 - Orientierung Nordwest
Garten 2 - Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse A
Kessel
Art des Kessels Bosch HR
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2004
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 1
Anzahl der überdachten Parkplätze 1
Wasser-Heizung Warmwasseraufbereiter, Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Parkplatz Garagenbox
Glasfaserkabel Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Dachfenster Ja
Hat Sonnenkollektoren Ja
Amtliche Informationen
Berkel en Rodenrijs B 4044
Bereich 18 m²
Angebot Ganzes Los
Eigentum Vollbesitz
Berkel en Rodenrijs B 3779
Bereich 149 m²
Angebot Ganzes Los
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Een geweldig leuke 6 kamer tussenwoning, energiezuinig (label A) met garage gelegen in een gezellige woonwijk tegenover een basisschool (in aanbouw). Welkom voor een rondgang. Wij maken er graag tijd voor vrij en op Facebook VeniVendi staat de live bezichtiging om te bekijken!

Erdgeschoss

Bij aankomst kijken we eerst omhoog naar de 12 zonnepanelen (bijna 20m2) op de voorzijde van het dak, dat is alvast punt 1 van het aantrekkelijke A energielabel dat deze woning heeft.

Bij binnenkomst checken we eerst de meterkast, de stoppenkast is al vervangen door een nieuw exemplaar en er is ruimte voldoende om nog extra uit te breiden. De kast onder trap geeft ruimte voor het opbergen van niet alleen de bonusaanbiedingen, daarnaast het toilet met fonteintje.

De keuken is van het originele type, de volgende eigenaar zal hier ongetwijfeld een nieuw exemplaar in plaatsen, de keuken toegang naar de tuin aan de achterzijde. De woonkamer is licht te noemen, voorzien van een massieve zelf gelegde parketvloer en kijkt aan de voorzijde lekker vrij uit. Aan de achterzijde kijkt de woonkamer de groene tuin in.

Over de ontsluiting aan de achterzijde is nagedacht. Geen gepruts met bakfietsen want die hebben alle ruimte. De tuin is gevarieerd en zomergroen aangelegd. Een stenen berging en overkapping geeft voldoende opbergruimte voor de fietsen in de achtertuin.

Terug naar de hal, de trap loopt lekker weg (evenzo de trap naar zolder). Op de eerste verdieping zien we drie slaapkamers en de badkamer met ruime douche en wastafel, het tweede toilet is apart op de overloop gelegen. Ideaal van deze woning zijn alle inbouwkasten in de kamers en op de overloop.

De tweede verdieping is verrassend ruim en biedt mogelijkheden. De originele dakkapel aan de achterzijde nodigt uit om over de tuin en buurt te kijken. Nu zijn er twee kamers gemaakt, maar de indeling kan ook anders.

AAN DE VOORKANT
Prima ligging in de bocht van een eenrichtingsverkeerstraat. Niet ver van de kleine buurt Albert Hein, het station van de Randstad rail en voldoende parkeermogelijkheden. Aan de voorzijde is de woning voorzien van zonwering.

AANSLUITING
De Bosch CV–combiketel dateert uit 2004, daarnaast hangt in de keuken nog een geiser voor warm water. De woning is ter plaatse van het dak en gevels na-geïsoleerd en er is glasvezel aanwezig. De meterkast heeft 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en er is glasvezel aanwezig.

Besonderheiten

- originele dakkapel (met zijramen) en de mogelijkheden voor herindeling op zolder
- gevels en dak nageisoleerd
- 12 zonnepanelen
- ideale ligging, tegenover een nieuw te bouwen basis school
- maar liefst 5 slaapkamers
- oplevering in overleg, kan voorspoedig
- bijhorende geïsoleerde garage is apart geprijsd € 25.000

Heb jij opmerkingen over deze woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs! Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Grundrisse

Zusätzlich

Virtuelle Tour

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen