slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Westersingel 25, 2651 CM Berkel en Rodenrijs

285.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 325 m²
Nettofläche 107 m²
Übergabe Sofort
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Stapvoets komen we aan het begin van de doodlopende fietsstraat en parkeren op de oprit van nummer 25. Hier wacht ons een echte uitdaging, dit huis vraagt om veel energie en werklust.

We laten de voordeur rechts liggen en komen zoals gebruikelijk via de achterdeur binnen. De bijkeuken is ruim genoeg voor wassen/ drogen en een lekker zitje. Het toilet is hier trouwens ook te vinden, alsmede d... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
    Baujahr 1912
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05153
Kaufpreis 285.000,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Sofort
Letzte Aktualisierung Samstag, 8. August 2020
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1912
Rooftype Komposit
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 325 m²
Nutzfläche 107 m²
Brutto-Rauminhalt 323 m³
Fläche externe Lagerräume 20 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Im freien
Lage Nahe Einkaufszentrum
Nahe Schule
Stadtzentrum
Garten
Typ Umliegender Garten
Orientierung Südwest
Bedingung Normal
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse G
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 2
Wasser-Heizung Warmwasseraufbereiter
Heizungsart Gasherd
Gas-Kamin
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Hat einen Telefonanschluss Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Stapvoets komen we aan het begin van de doodlopende fietsstraat en parkeren op de oprit van nummer 25. Hier wacht ons een echte uitdaging, dit huis vraagt om veel energie en werklust.

We laten de voordeur rechts liggen en komen zoals gebruikelijk via de achterdeur binnen. De bijkeuken is ruim genoeg voor wassen/ drogen en een lekker zitje. Het toilet is hier trouwens ook te vinden, alsmede de inpandige berging waardoor de douche ruimte bereikbaar is.

De naastgelegen keuken mag door de koper zelf aangepakt worden. Voorlopig draait ze in dit huishouden prima mee met een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en koelkast.

In de woonkamer hebben we een knusse eethoek naast de keuken, het zit gedeelte ligt aan de voorzijde. Achter de voordeur pakken we vandaag direct de trap naar boven. De overloop is voorzien van een mooi tapijt en we tellen hier 4 slaapkamers, 2 grotere en 2 kleinere. Een kleine vliering geeft wat ruimte voor het opbergen van kerstbomen en koffers.

Achterom valt er genoeg te zien. We beginnen met wat praktische zaken. Met een slordige 20 meter lange oprit is er plek genoeg voor de auto’s. verder zijn er in de loop van jaren verschillende schuurtjes en overkappingen aangebouwd.

In 1905 was de Westersingel nog een landweg, door hekken verdeeld in percelen die verhuurd werden. Omstreeks die tijd werden aan de toen genoemde combinatieweg de eerste huizen gebouwd, voordien was het alleen maar een gelegenheid voor de boeren om hun land te bereiken.

Anno 2020 ga je wonen aan het verlengde van een nieuw te ontwikkelen winkelcentrum. Centraler kan bijna niet! Op struikelafstand vind je de dagelijkse winkels, horeca en medische voorzieningen. Het cultuurhuis (Blok B) wordt de culturele hot spot van Berkel waar Boeken, Bistro en Beelden de ruimte krijgen, bovendien is er plek voor horeca, film en podiumkunst. De sportvelden liggen op ook wandelafstand. Dicht bij de natuur, de Rotte en het Bergse Bos, maar ook zeer dicht bij de steden Rotterdam, Delft en Den Haag. De gemeente Lansingerland zal de komende jaren groeien naar zo’n 70.000 inwoners. Om te blijven voldoen aan de condities van die fijne plek, zal het voorzieningenniveau hierop worden afgestemd. Een onderdeel daarvan is dat het centrum van Berkel aan de westzijde wordt afgemaakt. De aantrekkingskracht en de levendigheid van het centrum wordt daarmee verder vergroot. Berkel Centrum wordt zo een veelzijdig verblijfsgebied, waar gemak en ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer de boventoon voeren.

AARDIGHEDEN

Zonnig perceel op één van de leukste plekjes nabij het nieuwe centrum van Berkel en Rodenrijs.

Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas

Voorzien van een gashaard in de woonkamer en gevelkachels in de slaapkamers, de geiser in de bijkeuken zorgt voor warm water

Oplevering in overleg mogelijk

Besonderheiten

Al onze metingen zijn verricht aan de hand van de meest recente meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen en bruto inhoud woningen, gebaseerd op de NEN 2580. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Laat u door de makelaar informeren over de gehanteerde metrages, aan deze opgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Grundrisse

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen