Beschreibung

Steenbakkersweg 3 Duin 3 Erm

Geniet het hele jaar door van het Ermerstrand in deze 4-persoons recreatiechalet met een deels overdekte veranda 

Bent u op zoek naar een interessant geprijsde recreatiechalet, geschikt voor eigen gebruik of als interessant verhuurobject, kom dan eens kijken op park Duin van het Ermerstrand in Erm.

De chalet staat op een prachtige locatie in Zuidoost Drenthe met een grote recreatieplas met een glijbaan, een binnen- en buitenspeeltuin, een waterskibaan en een uitgebreide horecagelegenheid.

In de zomervakantie is er een animatieteam aanwezig voor de kids. Daarnaast worden er leuke activiteiten en (muziek)evenementen georganiseerd voor het hele gezin.

De chalet is in 2018 extern geschilderd zodat u er de komende jaren weer van kunt genieten. In de woonkamer staat een gaskachel wat de ruimte prima kan verwarmen. Voor de warmwatervoorziening is een gesloten geiser geplaatst. 

Met een basismaat van circa 40 m2, een veranda van ruim 36 m2 er en een vrijstaande houten schuur van circa 4 m2 voor de tuinspullen en/of fietsen kunt u hier prima terecht met vier personen. 

De indeling van de chalet is als volgt

Via een mooie half overdekte veranda stapt u de chalet binnen. Er zijn twee slaapkamers, een grotere kamer met een tweepersoonsbed en een kleinere kamer met een stapelbed. In beide kamers is kastruimte aanwezig. De badkamer is netjes en voorzien van een wastafel en een douchehoek. 

De open keuken in hoekopstelling is netjes en voorzien van een inbouw kookplaat met een afzuigkap, een koelkast en een combimagnetron. Vanuit de woonkamer loopt u via de openslaande deuren zo het terras op. In de zomermaanden is het aangenaam koel in de chalet vanwege de ligging en de aanwezige bomen. Vanuit de chalet bent u op korte loopafstand op het strand.

Bijzonderheden:
- De chalet is volledig eigendom, de grond is eigendom van het park
- De koopsom is inclusief de aanwezige inventaris exclusief de loungeset op het terras
- In 2018 is de chalet extern geschilderd en zijn er nieuwe vlonders op het terras geplaatst
- Voor de huurgrond betaalt u jaarlijks € 1.990,00 staanplaatskosten aan het park 
- Het verbruik voor gas, water en elektra ligt aan eigen verbruik en wordt per kwartaal in rekening gebracht via het park
- De bijkomende kosten zijn als volg:
€ 165,00 vuilnis
€ 367,50 lokale heffingen
€ 15.00 administratiekosten
€ 37.59 zuiveringsheffing (per kwartaal)
€ 37,00 rioolrecht  (per kwartaal)
Optioneel:
€ 125,00 huisdier
€ 450,00 tv en internet abonnement
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Meer informatie over het park kunt u vinden op www.ermerstrand.nl. Bel of mail voor een afspraak!

Eckdaten