slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Van Egmondstraat 8, 2223 EK Katwijk

489.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Endhaus
Grundstück 153 m²
Nettofläche 132 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Te Koop! *** Van Egmondstraat 8, 2223 EK te Katwijk aan den Rijn ***

We kunnen er niet omheen: dit vrijstaande, karakteristieke woon / winkelpand (voormalige Drogisterij) met o.a. een winkelruimte, garage, kelder en 4 slaapkamers heeft aandacht en modernisering nodig. Wij zien volop mogelijkheden om op deze prachtige plek wat moois te maken! Is dit binnenkort uw nieuwe thuis?... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Endhaus
    Baujahr 1927
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 00549
Kaufpreis 489.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 15. Juli 2021
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Endhaus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1927
Flächen
Grundstück 153 m²
Nutzfläche 132 m²
Brutto-Rauminhalt 498 m³
Fläche externe Lagerräume 34 m²
Fläche extern mit Lagerräume 9 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 6 (von denen 4 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Garten
Typ Hintergarten
Ausstattung
Balkon Ja
Garten vorhanden Ja
Amtliche Informationen
Katwijk D
Bereich 153 m²
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Te Koop! *** Van Egmondstraat 8, 2223 EK te Katwijk aan den Rijn ***

We kunnen er niet omheen: dit vrijstaande, karakteristieke woon / winkelpand (voormalige Drogisterij) met o.a. een winkelruimte, garage, kelder en 4 slaapkamers heeft aandacht en modernisering nodig. Wij zien volop mogelijkheden om op deze prachtige plek wat moois te maken! Is dit binnenkort uw nieuwe thuis?

Ziet u ook kansen om zelf (en/of met hulp) van dit pand uw droomhuis te maken of past een combinatie van wonen en werken beter bij uw wensen? Maak dan een afspraak en kom kijken! Makelaar Ronald Kooitje verteld u graag meer.

Indeling

Begane grond: Via de entree komt u in de winkelruimte. De sfeer van de voormalige drogisterij is hier nog goed zichtbaar. Vanuit de winkelruimte komt u in een hal met toilet en trap naar de verdieping. Vanuit de hal is de eenvoudige keuken met toegang tot de achtertuin bereikbaar. Tevens is vanuit de hal de woonkamer met schouw te betreden. De woonkamer is gesitueerd aan de Achterweg kant.

1e verdieping: ruime overloop met bergkast en toegang tot 4 goed formaat slaapkamers en een te moderniseren badkamer. Cv-opstelling. Voorslaapkamer met vaste kast en een wastafel. Voor/zij slaapkamer met veel licht inval en een vaste kast. Achter slaapkamer met een schouw en een deur naar het balkon. De 4e slaapkamer heeft zicht op de achtertuin en heeft ook een vaste kast.

Tuin: via de keuken en het achterom (Poort Achterweg) is de achtertuin bereikbaar. De tuin heeft veel privacy en is op het Noordoosten gesitueerd.
Garage / berging / kelder: vanaf de Achterweg is de garage bereikbaar (plaats voor 1 auto). Via de garage komt u in de berging. De berging is deels onder keldert en sta hoogte. Door de aanwezige kapconstructie is er een riante zolderruimte boven de garage / berging aanwezig. Deze ruimte is op dit moment met een losse trap bereikbaar.

Bijzonderheden: Bouwjaar: ca. 1927. Woonoppervlakte: ca. 132m². Berging / garage / kelder: ca. 34m². Zolder: ca. 15m². Perceeloppervlakte: 153m². Inhoud: ca.498m³. NEN 2580 Meetcertificaat aanwezig. Cv installatie: Remeha Avanta HR 28c 2019. Niet geïsoleerd. Bij oplevering wordt er een definitief Energielabel geleverd. Er is een Bouwkundig rapport ter inzage beschikbaar. Niet-bewoning-, Asbest- en Ouderdomsclausule van toepassing. Aantal kamers:5. Aantal slaapkamers: 4. Winkelruimte: 1.

Bestemming: ‘Gemengd-2’ o.a. wonen al dan niet in combinatie met een aan-huis-gebonden beroep. Detailhandel, uitsluitend op de begane grond. Dienstverlening, uitsluitend op de begane grond. Voor meer informatie over de bestemming verwijzen wij naar het gelden de bestemmingsplan.
Interesse? Maak een afspraak via ons kantoor en kom kijken.

Oplevering: In overleg / kan snel.
Vraagprijs: € 489.000,- KK

Deze verkoopinformatie is met zorg vastgesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen