slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Zonnebloemstraat 58B, 3051 SX Rotterdam

227.500,- €
Immobilienart Wohnung, Haus mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Nettofläche 70 m²
Übergabe Sofort
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Hoog en droog in het gezellige Kleiwegkwartier wonen? In een gezellig 2 kamer appartement met balkon op het westen in kleinschalig complex? Als je de beschrijving verder leest dan word je net als wij razend enthousiast. Het appartement ligt op de 1e verdieping. Weet je? Het is groot genoeg!
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Haus mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
    Baujahr 1960
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05162
Kaufpreis 227.500,- €
Servicekosten 134,- €
Gas 81,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Sofort
Letzte Aktualisierung Freitag, 1. Januar 2021
Bau
Immobilienart Wohnung, Haus mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1960
Dach-Materialien Bitumen
Rooftype Wohnung
Zertifizierungen Leistung Energieberatung
Flächen
Nutzfläche 70 m²
Brutto-Rauminhalt 224 m³
Fläche externe Lagerräume 12 m²
Fläche extern mit Lagerräume 2,8 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Kessel
Art des Kessels Remeha
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2007
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Vereinigung der Eigentümer
Eingetragen bei der Handelskammer Ja
Jährliches Treffen Ja
Rücklagen Ja
Langzeitpflegeplan Ja
Hausratsversicherung Ja
Amtliche Informationen
Hillegersberg H 1130
Angebot Eigentumswohnung
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Hoog en droog in het gezellige Kleiwegkwartier wonen? In een gezellig 2 kamer appartement met balkon op het westen in kleinschalig complex? Als je de beschrijving verder leest dan word je net als wij razend enthousiast. Het appartement ligt op de 1e verdieping. Weet je? Het is groot genoeg!

Erste Etage

Het betreft een laag gebouw met een drie woonlagen. Via de gesloten entree nemen we de trap de 1e verdieping. Goed voor de conditie! Voordat we naar binnen gaan kijken we nog even rond in de keurige hal en trappenhuis.

Eenmaal binnen wordt onze blik gelijk getrokken naar de woonkamer, maar daar gaan we nog niet naar toe. Eerst bekijken we het half betegelde toilet en de praktische keuken met wasmachine aansluiting en CV HR combiketel (2007). Vanuit de keuken met fraaie raampartij waar je met plezier de vaat gaat doen stap je zo het balkon op, lekker een drankje in de zon als je uit je werk komt. De badkamer is met een kwartronde douchehoek, een grote wastafel en een handige nis voldoende ruim.

We lopen door naar de eerste slaapkamer aan de voorzijde van het complex. Hier vandaan kijk je uit over de straat met groen en parkeerplaatsen. Overigens troffen we in het trappenhuis de meterkast met nieuwe elektriciteitsmeter. De tweede slaapkamer is ruim en ligt aan de rustige achterzijde, ook hier kunnen we het balkon op. Dan komen we in de ruime woonkamer, lekker veel licht door de grote ramen.

In de onderbouwing is een wel zeer royale berging te vinden, handig met een fietsgoot langs de trap naar beneden. Opbergen van koffers, kerstbomen en dozen wordt zo wel erg makkelijk.

Balkon

Heerlijk balkon op het westen (na je werk) met voor en opzij uitzicht.

Besonderheiten

Nabij de gezellige Kleiweg met winkels en niet te vergeten de gezellige terrasjes. Voldoende parkeerruimte in overvloed. Enne…, parkeren is hier gratis! Echt waar.

• Geheel voorzien van een laminaatvloer
• Verrassend ruim, na een bezichtiging beaam je dit volmondig
• Voorzien van kunststof kozijnen HR++ glas
• Riante berging in de onderbouw
• Servicekosten € 134 per maand incl. opstalverzekering, opbouw reservefonds, onderhoud, verlichting, algemene ruimten en administratiekosten
• Oplevering in overleg, maar kan spoedig

Wil jij je ook verwonderen over de ruimte en de vele mogelijkheden? We plannen graag een bezichtiging in. Plan jij even de tijd?

Ben je nieuwsgierig, maar echt niet in de gelegenheid om de woning te bezichtigen? Geen probleem, wij komen naar je toe. Met onze VR link kunnen wij je een zeer levensechte rondleiding door het pand laten beleven, vanuit je eigen bureaustoel. Benieuwd? Maak snel een afspraak met onze makelaar.

Heb jij opmerkingen over de woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs! Bovenstaande tekst is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

*Al onze metingen zijn verricht aan de hand van de meest recente meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen en bruto inhoud woningen, gebaseerd op de NEN 2580. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Grundrisse

Zusätzlich

Virtuelle Tour

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen