Uitbreiding team van DIVA Makelaars met Karin de Jong

Trots, en met veel genoegen berichten wij u dat DIVA Nederland een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met Karin de Jong. Zij zal met ingang van heden ons team van zelfstandig DIVA Makelaars in de regio Zoetermeer en Bleiswijk versterken.

Karin is een geboren en getogen Bleiswijkse en sinds 2013 zelfstandig ondernemer. Met haar uitgebreide vastgoed ervaring, opgedaan als vastgoed- en interieurstylist, verzorgt zij diensten als woningstyling, NEN2580 meting, floorplanner plattegronden en fotografie. Gedurende het afgelopen jaar heeft zij bij ons kantoor in Den Haag ervaring opgedaan als assistent makelaar en nu zal zij deze ervaring tezamen met haar ervaring  als vastgoedstyliste dit in de praktijk gaan brengen.

Om haar kennis en ondernemersvaardigheden verder uit te breiden, gaat Karin de Jong de komende weken aan de slag met de commerciële training “Bouwen aan je onderneming”. Na deze training zal Karin niks in de weg staan om een flitsende start als zelfstandig makelaar te maken. 

Wij danken Karin voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen haar veel succes met de uitbouw van haar bedrijf onder de vlag van DIVA Makelaars.

Meer informatie en haar contact gegevens kunt u terugvinden op haar persoonlijke website: www.divamakelaars.nl/karindejong

Het ziet ernaar uit dat binnenkort in meerdere steden nieuwe makelaars gaan starten. Kent u professionele kandidaat makelaars, waar dan ook in Nederland laat het ons weten! Zie ook voor meer informatie de pagina samenwerken met DIVA.

Heeft u reeds eigen makelaarskantoor onder de vlag de VBO dan werken wij ook graag met u samen. Met behoud van eigen identiteit zijn wij landelijk op zoek naar partners om zo snel mogelijk onze slogan "Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd" waar te kunnen maken. Bel Armin Streekstra 088 448 3160 (Directeur DIVA Nederland) of stuur een e-mail naar  arminstreekstra@diva.nl

Recently viewed