DIVA Makelaars trotse sponsor Parkpop Saturday Night

Met veel plezier maken wij bekend dat DIVA Makelaars dit jaar haar naam heeft verbonden als sponsor aan Parkpop Saturday Night. The night before Parkpop vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018 in het Haagse Zuiderpark.

Parkpop Saturday Night
Met twee podia en een te gekke line-up van nationale en internationale top acts is DIVA Makelaars trotse sponsor van dit muziekfestival. Dit festival, dat plaatsvindt op de avond voor Parkpop, staat voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Wereldwijd bejubelde gevestigde artiesten en nieuwe acts staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond.

De line-up ziet er als volgt uit: Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, Kiss Forever, De Dijk, Gruppo Sportivo, The Boss UK, Martijn Fischer, Hot Chocolate en 90's NOW!

Met de start op vrijdagavond van Parkpop Downtown en het vertrouwde Parkpop Festival op zondag, maakt dit nieuwe festival het Parkpop Weekend compleet.

Parkpop Saturday Night trekt een landelijk festival publiek waarvan veel enthousiaste festivalgangers uit de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Wij verbinden daarom ook graag onze naam aan dit mooie festival in het Haagse Zuiderpark.

Verhuisplannen?
Met Parkpop Saturday Night komt ook de zomer in zicht. Misschien heeft u, nu de zon weer wat vaker schijnt, wel plannen gemaakt om te verhuizen? Wij vertellen u graag onze ideeën over hoe we uw specifieke type woning tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen óf hoe we samen op zoek kunnen gaan naar uw droomwoning.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid.

Volg onze activiteiten rondom Parkpop Saturnight via Facebook en Twitter. We verklappen alvast dat er een mooie actie aan komt!

Recently viewed