Let op! Oplichter actief met niet bestaande huurwoning

Onze naam en logo wordt op dit moment gebruikt voor het aanbieden van een niet bestaande huurwoning.

Up date 19-04-2018

Zoals wij meldden in ons bericht van 16-02-2018 was er sprake van oplichting bij het aanbieden van huurwoningen onder de naam en logo van DIVA Makelaars. Wij hebben direct alles in het werk gesteld om verder misbruik van onze naam en logo te voorkomen. Alles wijst er inmiddels op dat de oplichters een halt is toegeroepen. Toch vragen we u alert te blijven en bij twijfel contact met ons op te nemen via 070 4483150.

 

16-02-2018
DIVA Makelaars is op dit moment slachtoffer van identiteitsfraude. Onze naam en logo worden gebruikt voor het aanbieden van een niet bestaande huurwoning. Het adres van de aangeboden woning is Esperantoplein in Den Haag. Maar het is ook zeker mogelijk dat andere woningen op deze wijze worden aangeboden.

Het e-mailadres huurwoningen@diva-makelaars.nl  is niet bij ons ingebruik en lijkt erg op ons e-mailadres info@diva.nl en de door ons geregistreerde domeinnaam www.divamakelaars.nl.

Stuur geen documenten en betaal niets!
Bij twijfel informeer bij ons kantoor via telefoonnummer 070-4483150. 

Wanneer u slachtoffer bent van een zogenaamd door ons aangeboden huurwoning doe dan direct aangifte bij de Politie en informeer ons kantoor via info@diva.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Guus van de Ven via 070-4483150.

 

Recently viewed