DIVA Nederland breidt uit met makelaar Marchel Segers

DIVA Makelaars stelt graag aan u voor: Marchel Segers. Met ingang van 2 juli is Marchel Segers gestart als zelfstandig makelaar onder de vlag van DIVA Makelaars.

 

De voormalig RE/MAX makelaar heeft veel ervaring in de regio Haaglanden met als specialisatie aan- en verkoop van bestaande en nieuwbouw woningen. Daarnaast heeft Marchel de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij een vastgoed beheer kantoor in Den Haag.

Als specialist van de lokale huizenmarkt en met de ambitie om als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan was de match met DIVA Makelaars snel gemaakt. Het vernieuwde en frisse concept van DIVA Makelaars met de vele faciliteiten en de lage kostenstructuur is Marchel Segers op het lijf geschreven.

DIVA Makelaars is erg blij met de komst van Marchel, want door de toegenomen vraag en het verder uitbreiden van het landelijk netwerk, is DIVA Makelaars op zoek naar mannen en vrouwen die zich op passionele wijze met hun vak bezighouden en daarom goed verkopen en servicegericht zijn.

Onlangs startte DIVA Makelaars dan ook de wervingscampagne ‘Maak ook een flitsende start als zelfstandig makelaar’. DIVA Makelaars was al zeer actief in de regio Den Haag en is inmiddels aan het uitgroeien tot een landelijke organisatie. Door de uitbreiding van haar team van makelaars, die allen als zelfstandig ondernemend makelaar gedreven zijn om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, kan DIVA Makelaars zich verder onderscheiden op de markt. 

DIVA staat voor ‘Ster’, ze willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. 

Ook deel uit maken van een succesvol team? Mail uw CV naar patriciavaneijk@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 59. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.

 

 

Recently viewed