slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Onderdendamsterweg 15, 9989 TG Warffum

Price on request
Type of residence Dairy farming company
Plot size 503,249 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Object
Het goed onderhouden melkveebedrijf bestaat uit een ruime woning met ligboxenstallen en jongveestal / werktuigenberging met een totale capaciteit voor ca. 135 stuks GVE en 55 stuks jongvee met melkstal, diverse silo’s op een keurig verhard erf, EAZ boerderijmolen en een gekeurde mestsilo. Het object wordt aangeboden op een totale oppervlakte van 50 hectare in een praktisch aaneengeslot... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Dairy farming company
    Construction period 1979
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05179
Price Price on request
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 June 2022
Construction
Type of residence Dairy farming company
Soil type Clay
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Surfaces and content
Plot size 50 ha 32 a 49 ca
Outdoors
Location At waterside, Country side, Near public transport, Near school, On a quiet street, Open position, Secluded, Unobstructed view

Description

Object
Het goed onderhouden melkveebedrijf bestaat uit een ruime woning met ligboxenstallen en jongveestal / werktuigenberging met een totale capaciteit voor ca. 135 stuks GVE en 55 stuks jongvee met melkstal, diverse silo’s op een keurig verhard erf, EAZ boerderijmolen en een gekeurde mestsilo. Het object wordt aangeboden op een totale oppervlakte van 50 hectare in een praktisch aaneengesloten huiskavel. De totale oppervlakte aan grond is 50.32.49 hectare.

Ligging
Het bedrijf is gelegen aan Onderdendamsterweg 15 in het buitengebied van Warffum, op korte afstand van Bedum in de gemeente Het Hogeland in de provincie Groningen. Het is gelegen aan een rustige, weg in een landelijke omgeving op 23 auto minuten afstand van Groningen.

Bedum was tot eind 2018 de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, het dorp ligt 7 km/ ten Noorden van de stad Groningen en telde in 2020 8.655 inwoners. Bedum heeft basisscholen, diverse supermarkten en een actief verenigingsleven waaronder o.a. sportclubs en sportvelden. Door de gunstige ligging op enkele kilometers afstand van de N 361 en de N 46 is er een prima verbinding met andere delen van het land.

*
Op een gedeelte van de eigendomspercelen rust een beklemrecht, aanvullende informatie hierover is beschikbaar.Woonhuis
Goed onderhouden en gerenoveerde woning, bouwjaar 1979, spouwmuren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2010), de woning is voorzien van een betonnen vloer en een betonnen verdiepingsvloer.

Indeling: Voordeur, hal/entree, woonkamer (vloerverwarming) , leefkeuken (vloerverwarming), slaapkamer. Het woongedeelte is uitgebouwd naar het achterhuis, voorzien van vloerverwarming tevens badkamer met vloerverwarming, bijkeuken met vloerverwarming en toilet.

Vaste trap naar boven, overloop, badkamer met toilet voorzien van vloerverwarming, 4 slaapkamers. Zolder middels vlizotrap te bereiken, hier is de C.V-ketel aanwezig bouwjaar ca. 2000.Jongveestal
Bouwjaar: 2015

Afmeting: 27 x 21 m. ca. 560 m²

Onderverdeeld in schuurruimte, jongveestal en werktuigenberging. Drie strohokken, ca. 18 ligboxen.

Leeftijd huisvesting thans vanaf 14 dagen oud tot een leeftijd van ca 8 maanden.

Fundering op staal, stalen spanten opgetrokken, prefab zijwanden met steenmotief, dak van asbestvrije golfplaten met voldoende lichtplaten, zijwanden van sandwichpanelen, gedeeltelijk voorzien van mestkelder, vloeren van beton, schuifdeur aan zijkant en achterzijde.

Ligboxenstal
Bouwjaar: 1978 (bovenbouw gerenoveerd in 2001)

Afmeting: 40 x 22 ca. 880 m²

1 rijïge stal, koe matrassen, zelfsluitende voerhekken, voor een deel ingericht voor jongvee, voormalig tanklokaal ingericht met eenlingboxen, + voerkeuken / ruimte om melk op te warmen / klaar te maken.

Tevens groot strokhok aanwezig, thans in gebruik voor opslag.

Stalen spanten, stalen gordingen, asbestvrije golfplaten, kelder onder de roostervloer, zijwanden open voorzien van windbreekgaas met automatisch optrekzeil, ook handmatig te bedienen.

Zijmuren deels halfsteens en deels spouw opgetrokken, topgevels damwand.

Tanklokaal: Mueller (11.000 liter) eigendomstank, bouwjaar 2012.

DeLaval melkstal: 2 x 10 zij aan zij snelwissel Solidex (bouwjaar 2012), RV kabinet, KV-voorziening in melkstal (automatisch), auto afname, centrale koe herkenning, separatie van attentie koeien mogelijk, beweegbare vloer.

Zolder ingericht als opbergruimte voor opslag zaagsel en benodigdheden, benaderbaar via een vaste trap, technische ruimte met vacuümpomp, compressor, opslagtank/ waterreservoir.

Stalen spanten, zijwand + voor- en achtergevel prefabbeton elementen met steenmotief, dak van sandwichpanelen, ventilatie nok met lichtstraat, zijwanden open met automatisch optrekzeil/gordijn + computer ook handmatig te bedienen.Mestsilo

Bouwjaar: 1989
Inhoud: 580 m³
Merk / Type: Famex / spankap
Nette mestsilo, gekeurd tot 30-10-2023Sleufsilo 1

Afmeting: 36 x 9 m.
Vloer van beton, perssap afvoer op 3 punten, nog geen centrale put. In gebruik als kuilsilo.

Sleufsilo 2

Afmeting: 40 x 9 m.
Vloer van beton, in gebruik als kuilopslag.

Maïssilo

Afmeting: 35 x 8 meter
Zijwandhoogte:
Vloer: Ondergrond beton + 2 lagen asfalt (2017)

3 KV Silo's

- Smits silo ca. 10 tot 12 ton
- polyester silo 10 ton
- polyester silo 6/8 ton


2 Kunstmestsilo’s :

- Polyester 10 ton
- Polyester 2 ton

Erfverharding en kavelpad

Beton ca. 2.300 m²
Kavelpad is aangelegd in 2005 en heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m²

Windmolen

Merk/type: EAZ boerderijmolen

Bouwjaar: 2018
Jaaropbrengst: ca. 30.000 KWhBestemmingsplan
Op het geheel rust een agrarische bestemming.Aanvaarding/betaling
In overleg / bij akte passering.Vraagprijs:
Deze is op aanvraag.

ZonZone

Close

Recently viewed