slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For rent: Rooseveltlaan 65, 4624 DJ Bergen op Zoom

€795 /mo
Type of residence Studio space
Plot size 66 m²
Floor area 66 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Huurprijs € 795 p.m.
Koopsom € 120.000,- k.k.

Op zichtlocatie aan de aantrekkelijke doorgaande weg de Rooseveltlaan met volop langskomend verkeer vindt u deze voor ondernemers én beleggers interessante commerciële ruimte op de begane grond van het appartementencomplex "Residentie De President". Het pand is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg en de Rooseveltlaan biedt voldoende parkeermogeli... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Studio space
    Construction period 2007
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 06087
Asking price €795 per month
Acceptance By consultation
Last updated 07 May 2019
Construction
Type of residence Studio space
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Surfaces and content
Plot size 66 m²
Floor area 66 m²

Definition

Huurprijs € 795 p.m.
Koopsom € 120.000,- k.k.

Op zichtlocatie aan de aantrekkelijke doorgaande weg de Rooseveltlaan met volop langskomend verkeer vindt u deze voor ondernemers én beleggers interessante commerciële ruimte op de begane grond van het appartementencomplex "Residentie De President". Het pand is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg en de Rooseveltlaan biedt voldoende parkeermogelijkheid.
Momenteel is de ruimte verdeelt in een entree / wachtruimte met een toilet, twee praktijkkamers en een keuken. Deze indeling is met gipsplaten wanden gecreëerd, deze hebben geen dragende functie waardoor de indeling relatief eenvoudig / goedkoop gewijzigd kan worden.

Ground floor

De huidige indeling is gecreëerd met gipsplaten wanden welke geen dragende functie hebben. Relatief eenvoudig / goedkoop kan de indeling van de gehele ruimte aangepast worden.
Alle vloeren zijn voorzien van laminaat, de wanden van glasvezelbehang en in de systeemplafonds zijn inbouwspotlights aanwezig.

Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal/wachtruimte : Wachtruimte met meterkast, toilet en toegang tot de praktijkkamers en de keuken.
Meterkast : 5 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Wandcloset wc en een fonteintje.
Praktijkkamer 1 : Aan de voorzijde van de commerciële ruimte gelegen met volop natuurlijk licht, een pantry met rvs-spoelbak en doorgang naar de achtergelegen praktijkruimte.
Praktijkkamer 2 : Gelegen aan de achterzijde met pantry voorzien van een rvs-spoelbak, schuifdeurkast met de Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2008).
Keuken : Kunststof keukenblok met een rvs-spoelbak.

Floor plans

Extra

Recently viewed