slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For rent: Haarbrug 16E, 3751 LM Bunschoten-Spakenburg

€1,400 /mo
Type of residence Factory warehouse
Plot size 163 m²
Floor area 215 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze representatieve multifunctionele bedrijfshal met kantoorruimte van ca 196 m2 maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 3 kantoorunits en 7 bedrijfshallen en is gelegen op het bedrijventerrein Haarbrug Noord te Bunschoten.

Dit bedrijventerrein is gelegen vrijwel direct aan de A-1, waardoor de aansluitingen op het landelijk wegennet optimaal te noemen zijn. Bedrijven... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Factory warehouse
    Construction period 2008
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 06520
Asking price €1,400 per month
Acceptance By consultation
Last updated 14 September 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Factory warehouse
Type of construction Existing estate
Construction period 2008
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 163 m²
Floor area 215 m²
Features
Number of parking spaces 2
Has an office Yes

Definition

Deze representatieve multifunctionele bedrijfshal met kantoorruimte van ca 196 m2 maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 3 kantoorunits en 7 bedrijfshallen en is gelegen op het bedrijventerrein Haarbrug Noord te Bunschoten.

Dit bedrijventerrein is gelegen vrijwel direct aan de A-1, waardoor de aansluitingen op het landelijk wegennet optimaal te noemen zijn. Bedrijventerrein Haarbrug Noord is gelegen naast Polynorm N.V. Het gebouw staat op een zichtlocatie aan de Haarbrug.

Bunschoten Spakenburg is zeer centraal gelegen in Midden Nederland. Amersfoort ligt op ca 5 autominuten verwijderd. Utrecht op +/- 30 autominuten en Amsterdam op ca 45 automintuen afstand.

Het bedrijventerrein Haarbrug Noord wordt integraal beveiligd d.m.v. camera’s en een toegangsslagboom. Tevens is er een vereniging opgericht om de belangen van het bedrijventerrein te behartigen. Verplichte bijdrage aan de vereniging is ca € 1,-- perm2 brutovloeroppervlakte per jaar.

Op het bedrijventerrein zijn reeds diverse bedrijven gevestigd zoals onder meer bakkerijen, installatie bedrijven, groothandelsbedrijven, industriële bedrijven en enkele bouwbedrijven. Doordat volimuneuze detailhandel is toegestaan en op het terrein is gevestigd weten ook tal van particulieren van binnen en buiten Spakenburg het bedrijventerrein te vinden.

Er is ook nog een aanvullend (gedeeltelijk) eigendom namelijk het 1/10e onverdeelde aandeel in de mandeligheid van weg, kadastraal bekend Gemeente Bunschoten, sectie N nummers 668, 669 en 670 in totaal groot 6 are.

Ground floor

Begane grond:
Achteringang, hal, toilet met fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping, toegang tot werkplaats v.v. grote overheaddeur (draaideur automaten en elektrische deuren blijven achter), keukenblok en afgewerkte betonnen vloer; maximale vloerbelasting: 1500 kg/m²

1e verdieping
Overloop, kantine met keukenblok/pantry en representatieve kantoorruimte ca 35 m2 (kantoor meubilair ter overname) en toegang naar entresol van ca. 65 m².

Details

De bedrijfsruimte is goed gefundeerd op staal. Beton-staalconstructie van staanders en liggers. Prefab betonnen wanddelen. Plat dak met bitumineuze dakbedekking. Kozijnen gecoat aluminium, dubbel glas. Hoogwaardige en fraai afgwerkte 70 % lichtdoorlatende hefdeur. Deze deur heeft als voordeel dat het weinig inbouwruimte nodie heeft. Hang en sluitwerk veiligheidsklasse I. Begane grond vloer is een slijtvaste vloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. Isolatie is volgens de laatste normen van het Bouwbesluit. Bedrijfsscheidende wanden zijn van kalkzandsteenblokken. De elektriciteitscentrale voldoet volledig aan de gestelde normen.
Gas, water en elektra:

De bedrijfsruimte is voorzien van een uitgebreide elektravoorziening.

De infrastructuur qua nutsvoorzieningen is aangepast aan de eisen van de tijd en volstaat voor het type gebruik.

Bedrijfspand is voorzien van alarm.

Recently viewed