slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Rented

Rented: Lopikerstraat 52, 2871 BZ Schoonhoven

€800 /mo
Type of residence Retail space
Plot size 146 m²
Total floor area 100 m²
In units from 100 m²
Acceptance Immediately
Status Rented

Note

General

Een eigen winkel of onderneming starten in een bruisend, levendig stadscentrum met een aantrekkelijk winkelaanbod? Dan is dit het juiste moment en de juiste plaats. Wij bieden u het mooie pand op Lopikerstraat 52 in Schoonhoven te huur aan. Klantvriendelijkheid staat in Schoonhoven hoog in het vaandel. Dat verklaart waarom het winkelend publiek graag en veelvuldig in deze sfeervolle binnenstad... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Retail space
    Construction period 1930
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 00137
Asking price €800 per month
Deposit €1,600
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance Immediately
Last updated 04 September 2023
Construction
Type of residence Retail space
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Surfaces and content
Plot size 146 m²
Floor area 100 m²
In units from 100 m²
Sales area 80 m²
Layout
Number of floors 1
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school
Local amenities Bank within 500 meters, Cashmachine within 500 meters, Recreation at 500 meters to 1000 meters, Restaurant within 500 meters, Shop within 500 meters, Supermarket within 500 meters
Accessibility Busstop within 500 meters, Busjunction at 500 meters to 1000 meters, Metrostop at 5000 meters or more, Metrojunction at 5000 meters or more, Railway station at 5000 meters or more, Trainstop at 5000 meters or more, Highway exit at 5000 meters or more, Tramstop at 5000 meters or more, Tramjunction at 5000 meters or more
Cadastral informations
Schoonhoven B 1632
Area 146 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Een eigen winkel of onderneming starten in een bruisend, levendig stadscentrum met een aantrekkelijk winkelaanbod? Dan is dit het juiste moment en de juiste plaats. Wij bieden u het mooie pand op Lopikerstraat 52 in Schoonhoven te huur aan. Klantvriendelijkheid staat in Schoonhoven hoog in het vaandel. Dat verklaart waarom het winkelend publiek graag en veelvuldig in deze sfeervolle binnenstad hun inkopen doet.
Schoonhoven heeft als Zilverstad een rijke historie waardoor de winkels niet alleen door stad- en streekbewoners wordt bezocht maar ook, mede door de diverse jaarlijks terugkerende evenementen, door duizenden toeristen.

Ground floor

Het betreft een winkelpand op de begane grond van ca. 100m2.
De nette voorgevel van dit historische pand heeft met zijn grote ramen en de moderne kleurstelling toch een eigentijdse uitstraling.
Via de voordeur aan de linkerzijde ga je rechtsaf door middel van een ruimtebesparende schuifwand de winkel in. Deze ruimte is open, licht en ruim en voorzien van een gebruiksvriendelijke pvc vloer. Vóór in de winkel is links nog een bergkast en verder heeft u alle mogelijkheden om indien dat wenselijk is, zelf een eigen praktische indeling te maken bv. door het plaatsen van roomdeviders.

Achterin bevinden zich nog 3 ruimten. Een toilet met fonteintje, een betegelde eenvoudige keuken met keukenblokje en een aparte opslag- of werkruimte.
Kortom; alles wat u als ondernemer nodig heeft. Net zo enthousiast als wij: Neem contact met ons op voor de gunstige voorwaarden en/of voor een bezichtiging.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed