slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Middelweg 46-48, 1911 EH Uitgeest

€600,000
Type of residence Retail space
Plot size 340 m²
Total floor area 375.43 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruim woon/winkel pand in het hart van Uitgeest op de Middelweg 46-48
Woning in combinatie met bedrijf.

Wonen en werken op dezelfde locatie! Dat kan in dit royale woon-/winkelpand met een centrale ligging en verrassend veel ruimte in Uitgeest. De winkelruimte/ showroom met kantoor en met ruime bedrijfshal biedt tal van mogelijkheden. Een uniek object qua hoeveelheid ruimte en mogelijkheden.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Retail space
    Construction period 1960
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05450
Asking price €600,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 February 2021
Construction
Type of residence Retail space
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Surfaces and content
Plot size 340 m²
Floor area 375.43 m²
Sales area 375.43 m²
Mapping
Number of floors 2
Outdoors
Location City centre
Local amenities Bank within 500 meters, Cashmachine at 500 meters to 1000 meters, Restaurant within 500 meters, Shop at 500 meters to 1000 meters, Supermarket within 500 meters
Accessibility Busstop at 500 meters to 1000 meters, Railway station at 1000 meters to 1500 meters, Highway exit at 1000 meters to 1500 meters
Features
Has a showroom Yes
Cadastral informations
Uitgeest B 2713
Area 340 m²
Range Entire lot

Description

Ruim woon/winkel pand in het hart van Uitgeest op de Middelweg 46-48
Woning in combinatie met bedrijf.

Wonen en werken op dezelfde locatie! Dat kan in dit royale woon-/winkelpand met een centrale ligging en verrassend veel ruimte in Uitgeest. De winkelruimte/ showroom met kantoor en met ruime bedrijfshal biedt tal van mogelijkheden. Een uniek object qua hoeveelheid ruimte en mogelijkheden.
De op de 1e verdieping gelegen woning is ruim en sfeervol. Zo vindt u hier een gezellige woonkamer, 3 slaapkamers waarvan er 1 in gebruik is als kantoor en 2 badkamers. Er is een berging en een dakterras.
Op de Middelweg zijn diverse winkels aanwezig zoals: supermarkt, een keurslager, drogisterij, damesmodezaak en een opticien.

Ground floor

Winkelpand/showroom/werkplaats.

U komt binnen in de winkelruimte/ showroom. Aan de voorzijde bevindt zich een royale winkelruimte en een grote raampartij welke zicht biedt op de authentieke straat/woonomgeving. Er is een afgesloten pantry. Via de pantry is de toegang tot de kantoorruimte. Dan de bedrijfsruimte/ werkplaats. Wat een mooie ruimte is dit met tal van mogelijkheden. Er is een toiletruimte. Via de vaste trap is een verdieping te bereiken met meerdere ruimtes waar onder 2 bedrijfsruimtes en een flinke opslagruimte. De bedrijfshal heeft ook een eigen ingang/entree.

First floor

Op de begane grond is een eigen entree voor de woning met maar liefst 143 m2 woonoppervlakte. Via de vaste trap bereikt u de 1e verdieping. Entree/hal, toilet, meterkast, vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot de badkamer. De moderne badkamer is keurig betegeld, heeft een ruim wastafelmeubel en een inloopdouche. Er komt daglicht naar binnen door 2 de ramen, fijn die natuurlijke ventilatie.
De woonkamer is sfeervol en licht door de vele ramen en er is een open haard. De gesloten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op deze verdieping is een slaapkamer welke nu in gebruik is als kantoor. Via deze ruimte is er toegang tot een ruime hal. Er is een lichtkoepel gemaakt waardoor er ruim voldoende daglicht naar binnen komt. Deze hal heeft geeft toegang tot een heerlijk dakterras. Fijn zo plekje!! Op het dakterras is er een bering.

Second floor

De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Er is een flinke overloop, en ook hier is de wandafwerking licht en netjes. Op de overloop is de opstelling voor de CV ketel en wasmachine en toegang naar de 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en er is een lichtkoepel. Ook deze badkamer is in lichte kleurstelling en netjes betegeld. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel. Een van de slaapkamers heeft een vaste kast.

Details

• Woon/winkelpand met flinke bedrijfshal
• Vele mogelijkheden!
• In het centrum van Uitgeest
• Dakterras

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bent u benieuwd of dit de plek kan worden waar u gaat ondernemen? Bel dan voor een afspraak!

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed