slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Leenderweg 166, 5555 CH Valkenswaard

€1,995,000
Type of residence Studio space
Plot size 2,023 m²
Total floor area 70 m²
In units from 70 m²
Acceptance By consultation

Note

General

(Kantoor)villa en/of praktijkruimte in combinatie met wonen.

Zoekt u een plek om te werken aan huis? in een oase van rust en ruimte, dan bent u van harte welkom aan de Leenderweg 166 te Valkenswaard: een goed onderhouden vrijstaande villa-bungalow, met een luxe kantoor/praktijkruimte , met een dubbele garage (begane grond), parkeerplaatsen op eigen terrein en grote woonruimte, met o.a. een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Studio space
    Construction period 1995
  • Location

Features

Offer
Reference number 05886
Asking price €1,995,000
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Studio space
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Construction period 1995
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 2,023 m²
Floor area 70 m²
In units from 70 m²
Content 2,552 m³
Outdoors
Location Residential area
Local amenities Bank at 500 meters to 1000 meters, Cashmachine within 500 meters, Recreation within 500 meters, Restaurant at 500 meters to 1000 meters, Shop within 500 meters, Supermarket within 500 meters
Accessibility Busstop within 500 meters, Busjunction at 1000 meters to 1500 meters, Railway station at 5000 meters or more, Highway exit at 3000 meters to 4000 meters
Garden
Type Garden around
Condition Constructed under architecture
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Parking Indoor
Cadastral informations
Valkenswaard F 3777
Area 2,023 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

(Kantoor)villa en/of praktijkruimte in combinatie met wonen.

Zoekt u een plek om te werken aan huis? in een oase van rust en ruimte, dan bent u van harte welkom aan de Leenderweg 166 te Valkenswaard: een goed onderhouden vrijstaande villa-bungalow, met een luxe kantoor/praktijkruimte , met een dubbele garage (begane grond), parkeerplaatsen op eigen terrein en grote woonruimte, met o.a. een fraai binnenzwembad met doucheruimte, toilet, wijnkelder, machinekamer en een riante recreatieruimte (bar/thuisbioscoop) in de kelder.

De grote verzorgde tuin, onder architectuur aangelegd, met een vijver, (deels overdekte) zonneterrassen, met veel privacy door de bomensingel rondom, maken het plaatje compleet.

Bouwjaar: 1995/2001 Inhoud: 2552 m3 Woonoppervlak: 574 m2 Perceel: ca. 2023 m2.

Ground floor

Deze unieke villa heeft 2 ingangen. De formele ingang tot het kantoor/de praktijkruimte is bereikbaar via de Leenderweg, de tweede ingang met voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein, is bereikbaar via de Vlasroot. Vanaf de Leenderweg en een smeedijzeren poort, is via een voetpad de indrukwekkende, overdekte, entree bereikbaar. De tweede entree is via een dubbel hekwerk en een oprijlaan naar de dubbele garage bereikbaar. De tweede toegang tot de woning ligt naast de garage.

De indeling van de villa is als volgt:

Parterre
Royale entree/hall met meterkast, garderobe, een grote lichtkoepel en toegang tot een lange brede, centrale gang. Deze gang is de verbinding tussen het slaap/woongedeelte en het zeer luxueuze kantoorgedeelte. De centrale gang is voorzien van Indian Red graniet met fraaie inleg met een voorname en warme uitstraling.
Het zeer luxe kantoorgedeelte (op de plattegrond: woonkamer) ligt aan de rechterzijde van deze gang en heeft 2 doorgangen (met deuren die in de muur schuiven) naar de centrale gang en biedt toegang tot het overdekte terras. Deze ruimte is voorzien van exclusief, handgemaakt meubilair van red cederhout evenals de kastenwanden, met o.a. een inbouw koelkast, dito magnetron, wasbak met kraan, enz… De bureaus en de vergadertafel zijn tevens op maat gemaakt en van een uniek ontwerp. Vanuit de ronde erker is er fraai uitzicht op de tuin.

De centrale gang met Indian Red graniet en ingelegde mozaïeken biedt verder toegang tot de slaapvertrekken met badkamers, een separaat gasten toilet, de trap naar de benedenverdieping, een schuifpui naar het overdekte terras en een 2e hal met toegang tot een 2e gastentoilet en het private woongedeelte met de eetkamer, de woonkamer en de open keuken.

Twee forse slaapkamers (ca. 22m2 elk) delen een royale, complete badkamer, de 3e slaapkamer (de kleinste: 16m2!) ligt tussen de twee grote slaapkamers en de master studio (met inbouwkastenwand en toegang tot de en suite, zeer complete badkamer met o.a. een jacuzzi en een stoomdouche).

De woonkamer met open keuken en de eetkamer zijn ruim en licht. De woonkamer beschikt over een design haard en een ronde erker. De goed geoutilleerde keuken biedt een fraai uitzicht over de tuin. Vanuit de woonkamer is er zicht op de tuin, de vijver en het overdekte terras.
Vanuit de woonkamer is een hal bereikbaar (tweede entree) met garderobe, die toegang biedt tot de enorme dubbele, inpandige garage, geschikt voor 2 auto’s. Verder biedt de woonkamer toegang tot het overdekte terras.

Vanuit de centrale gang is de benedenverdieping, via een fraaie trappartij bereikbaar. Het bestaat uit een groot wellness- en ontspanningsgedeelte en een aantal facilitaire ruimtes, te weten: een douche, een kleedkamer, een toilet en de technische ruimte.
Beneden gekomen opent een automatische glazen schuifdeur de toegang tot een hal, van waaruit een grote ruimte met de bar (voorzien van Creston gestuurde bediening), de thuisbioscoop met Marantz projector en Domotica-gestuurde geluidsinstallatie en groot scherm, de binnen-berging met staande kluis en de biljartruimte, met een groot Wilhelmina biljart bereikbaar zijn. De ideale omstandigheden om met een drankje, een film te kijken en/of te biljarten in een gezellige en comfortabele ambiance.
Een tweede deur leidt naar het binnenzwembad met onderwaterverlichting, een sterrenhemel, iconische afbeeldingen rondom, radio- en soundmachine en een elektrisch bedienbaar dek. Kortom: een ideaal ontspanningsoord Rondom het zwembad is ruimte voor diverse zitjes. In deze ruimte is ook een douche aanwezig en een nis voor de eventuele opstelling van een zonnebank. Vanuit het zwembadgedeelte zijn een toilet, een kleedkamer en de machinekamer bereikbaar. In deze machinekamer zijn niet alleen de pompen, filters en andere zwembadvoorzieningen te vinden, maar is ook het hart van het Domotica-systeem opgesteld.

Onder de dubbele garage is een grote kelder gevestigd, bestaande uit 2 delen, waarvan één gedeelte is ingericht als wijnkelder.
Het overige (grootste) deel is ingericht als klus/werkruimte met 2 grote werkbanken, een separate zaagmachine, opbergvakken voor gereedschap en magazijnstellingen voor administratie en huishoudelijk gebruik.

Garden

Rondom de woning.
Houd u van tuinieren? U kunt hier uw hart ophalen! Een diversiteit aan groen, struiken, bloemen en bomen maken het plaatje compleet. Eén van de bomen is een heus gemeentelijk monument, het betreft een 150 jaar oude Amerikaanse eik. Verder zijn een vijver en een beregeningsinstallatie aanwezig.
Parkeren is hier geen probleem. Op eigen terrein kunt u meerdere auto’s kwijt.

Details

Locatie.
- GUNSTIGE LIGGING OP 5 AUTO-MINUTEN VAN DE AANSLUITING MET SNELWEG A2 (EINDHOVEN-MAASTRICHT) EN NABIJ NATUURGEBIED LEENDERBOS, AAN LOKALE, DOORGAANDE WEG RICHTING LEENDE.
- OP 7 AUTOMINUTEN AFSTAND VAN EINDHOVEN, NABIJ ASML, NXP EN HIGHTECH CAMPUS.
- NABIJ HET CENTRUM VAN VALKENSWAARD, MET ALLE DENKBARE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND.

Bijzonderheden.
- Bouwjaar 1995 en 2001.
- Gebruiksoppervlak wonen 574m2 (9 kamers, waarvan 4 grote slaapkamers)
- Overige inpandige ruimte 99m2 (dubbele garage met kelder en de machinekamer t.b.v. het zwembad)
- Gebouw gebonden buitenruimte 57m2 (overdekte terrassen, overstekken en de overdekte entree)
- Inhoud 2552m3
- Perceel 2023m2 (Kadastraal Valkenswaard, sectie F met nummer 3777). Bij te kopen snippergroen: 489m2.
- Voorzieningen en afwerking:
Vloerverwarming in vrijwel de gehele woning. Aparte airco-installatie in het woongedeelte.
Domotica-systeem voor bediening van verlichting, raambekleding, ventilatie, koeling, zwembad-dek, home-theatre, enzovoorts, via touchscreens in vrijwel alle ruimtes.
Centraal stofzuigsysteem.
Alarmsysteem met camera bewaking en koppeling aan alarmcentrale.
Beregeningsinstallatie.
Luxe keuken en 3 badkamers.
Fraaie tegelvloeren (o.a. Indian Red graniet) en wand- en plafondafwerkingen.
Werkblad keuken en vensterbanken: Pallissandro classico marmer,
Definitief energielabel B.
Er zijn gesprekken gaande met de Gemeente over de herontwikkeling naar een volledige woonbestemming voor de overzijde. Tot op heden is er geen gemeentelijk besluit over deze ontwikkelingen. Een impressie is terug te vinden op de voorlaatste pagina van deze brochure.

Samenvattend.
Uitstekend geschikt voor wonen en werken (praktijk-aan-huis, kantoor-aan-huis, mantelzorg, enzovoorts. Mogelijkheden als notariskantoor, advocatenkantoor, (huis)arstenpraktijk, fysio-praktijk, privé kliniek, agentschap en meer.
Het is bijna onmogelijk om via de tekstuele beschrijving en de bijgeleverde foto’s een juist beeld te vormen van dit unieke object. Daarom bent U van harte uitgenodigd om deze woning te bezichtigen, zodat u de juiste indruk krijgt!

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed