slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Rented

Rented: Bundlaan 212, 1031 KA Amsterdam

€1,950 /mo
Type of residence Apartment, mezzanine, corridor flat
Liveable area 92 m²
Acceptance Immediately
Status Rented

Note

General

Aan het IJ - The GRID

Dit 2-kamerappartement van 93 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. De woonkamer met open keuken is riant, de woning is voorzien van een zwevende PVC vloer, warmte- en koelingssysteem, Paulmann LED verlichting en diverse design meubelen, o.a. van Bert Plantagie. Op het westen een ruim balkon met zicht op de rustige voortuin van het nieuwe Shell hoofdka... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, corridor flat
    Construction period 2021
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 05080
Asking price €1,950 per month
Deposit €3,900
Service costs €100 per month
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Rented
Acceptance Immediately
Last updated 24 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, corridor flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Construction period 2021
Isolations Floor, Full
Surfaces and content
Effective area 92 m²
Content 239 m³
Surface area other inner rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Heating Floor heating, Heat recovery system
Bathroom facilities Double sink, Shower, Walkin shower
Has a balcony Yes
Has home automation Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes

Description

Aan het IJ - The GRID

Dit 2-kamerappartement van 93 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. De woonkamer met open keuken is riant, de woning is voorzien van een zwevende PVC vloer, warmte- en koelingssysteem, Paulmann LED verlichting en diverse design meubelen, o.a. van Bert Plantagie. Op het westen een ruim balkon met zicht op de rustige voortuin van het nieuwe Shell hoofdkantoor.

The GRID is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen — Jura natuursteen, geanodiseerd aluminium, glas — subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk.
De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint. De grote ramen zijn zonwerend, bieden optimale privacy en zijn elektrisch te bedienen (schuif en kantel).

Ground floor

Bij het betreden van het gebouw (video intercom) is een ruime afgesloten fietsenstalling en Bringme service. Nooit meer stress om een pakketje dus. De ruime en fraaie lobby vormt het hart van het gebouw, met entree naar de binnentuin, een fijne en dynamische plek. Hier tref je je buren, kan je zitten werken op je laptop, of je verjaardag vieren. Buiten in de gezamenlijke tuin staan een hangstoel en grote barbecue.

First floor

Met de lift of de trap kom je op de eerste verdieping. Na het betreden van de ruime hal, met berging, wasruimte (voorzien van AEG wasmachine en droger A++) is de toegang naar alle vertrekken. Een ruime slaapkamer, voorzien van een boxspring en linnenkast met verlichting. De ruime woonkamer heeft een mooie mat-witte Siematic keuken met grote combi oven, vaatwasser, koel-vriescombi (Siemens) en inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging van Bora. De grote ramen in de woonkamer en slaapkamer zijn elektrisch te openen.
Verder vanuit de hal toegang tot een separate toiletruimte en de badkamer die is voorzien van een dubbele wastafel en een riante inloopdouche. Het gehele appartement is voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

Details

Tussen de twee entrees in bevindt zich de inpandige, gezamenlijke fietsenstalling. Je fiets staat dus gewoon veilig binnen, blijft mooi en hoeft niet in de berging te staan. Die kun je dus vol benutten voor andere spullen. De fietsenstalling staat in directe verbinding met buiten. Zo pak en parkeer je je fiets lekker snel en hoef je je niet in allerlei bochten te wringen.

- Woonoppervlakte 92 m²;
- Luxe extra grote Siematic keuken met alle denkbare luxe apparatuur (afzuiging weggewerkt in de kookplaat);
- Hoge kwaliteit sanitair en tegelwerk;
- Veel raampartijen;
- Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling;
- Berging is in de onderbouw;
- In de nabij gelegen parkeergarage kan een parkeerplek worden gehuurd voor €150/maand (inclusief aansluiting elektrische auto)
- Servicekosten €100/maand
- Stoffering en meubilering €200/maand

Op donderdag 16 september tussen 19:00u en 21:00u laten we deze woning graag aan je zien, maak hiervoor, liefst per mail, een afspraak met Myranda van Leeuwen.

ZonZone

Close

Recently viewed