Description

Keurige maisonnette in het hart van Bergen op Zoom in het appartementencomplex de Franciscusberg met volop rust en privacy. Het appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en heeft onder andere een royale L-vormige woonkamer met open keuken en open trapopgang + videplafond, zonnig balkon, twee slaapkamers, badkamer en zowel beneden als boven een toilet. In de kelder is een berging van plm. 7 m2 en optioneel is er een garageplaats in de Franciscusberg te huur voor € 65,- per maand. Garageplaatsen kopen behoort ook tot de mogelijkheden, de prijs hiervan bedraagt € 15.000,- kosten koper per garageplaats. 

De huurprijs bedraagt € 750,- per maand plus € 300,- servicekosten

Ground floor

INDELING		
BEGANE GROND
vloeraard	:	Betonvloer 
Entree/Hal	:	U komt binnen in de hal met aan uw rechterzijde het toilet en aan uw linkerzijde de meterkast en woonkamertoegang. De hal is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast	:	8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet	:	Vloer- en deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond, duoblok toilet en een fonteintje.
Woonkamer	:	Vanuit de hal betreedt u de L-vormige, lichte en speelse living van plm. 36 m2 met centraal een open trapopgang, daarnaast sfeervolle balken met inbouwspotlights en daarboven een ruimtelijk gevoel creërend videplafond. De kamer heeft een balkondeur, open keuken en een laminaatvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk (vide)plafond.
Keuken	:	Het kunststof keukenblok met kunststof werkbladen is in U-opstelling geplaatst en heeft een rvs-spoelbak, keramische kookplaat, rvs-schouwmodel afzuigkap, combimagnetronoven, een koelkast, vaatwasser en de wasmachineaansluiting. Aan één zijde van de keuken is boven het werkblad een bar.

First floor

Vloeraard	:	Betonvloer
Overloop/trapaankomst	:	De overloop biedt u door het videplafond een uitzicht op een deel van de woonkamer. Het Velux-kantelraam maakt het geheel ruimtelijk en licht. De overloop heeft een laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk videplafond, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1	:	De kamer met een oppervlak van plm. 12 m2 heeft een laminaatvloer, spuitwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 2	:	Afgewerkt met een laminaatvloer, spuitwerk wanden en plafond. De kamer heeft een zolderluik en is plm. 10 m2.
Badkamer	:	Voorzien van vloer- en deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond met inbouwspotlights, een bad-douchecombinatie, wasbak en een designradiator.

Second floor

BERGZOLDER
U verkrijgt toegang tot de bergzolder middels een luik. De zolder is over de hele diepte van de woning (7,10 meter) met een breedte van plm. 2,5 meter. De nokhoogte is plm. 1,85 meter en er is elektra. Tevens hangt hier de huurboiler ten behoeve van warm water (de huur bedraagt ± € 25,- per kwartaal).

Balcony

Het noordwestelijk gesitueerde, zonnig gelegen balkon van plm. 5 m2 is voorzien van houten vlonders, een balustrade met een aluminium frame en plexiglas panelen. Het balkon biedt u een fraai stedelijk uitzicht op onder andere De Peperbus, monumentale panden en de binnenplaats van de Franciscusberg.

Details

ALGEMEEN	
Bouwaard	:	Het onder architectuur gebouwde complex is traditioneel uit metselsteen en in spouw opgetrokken, heeft gepotdekselde gevels, betonvloeren en dubbel glas in de vaste raampanelen, geïsoleerde wanden en een geïsoleerd dak. In de kelder zijn bergingen en parkeerplaatsen. U kunt met trappen of met de lift de verschillende sfeervolle galerijen van het complex bereiken.
Staat van onderhoud	:	Het appartement verkeert in nette onderhoudsstaat. De vloeren, wanden en plafonds zijn modern en netjes. De keuken, badkamer en toilet verkeren eveneens in goede conditie.
Ligging	:	De Franciscusberg is gelegen in het hartje van de stad, doch op een absoluut rustige locatie met privacy, op enkele stappen van de Grote Markt en alle winkels. Scholen en het NS-station zijn eveneens snel bereikbaar.
Balkon	:	Het noordwestelijk gesitueerde, zonnig gelegen balkon van plm. 5 m2 is voorzien van houten vlonders, een balustrade met een aluminium frame en plexiglas panelen. Het balkon biedt u een fraai stedelijk uitzicht op onder andere De Peperbus, monumentale panden en de binnenplaats van de Franciscusberg.
Erfdienstbaarheden	:	Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzonder servituten.
Servicekosten	:	De servicekosten bedragen € 191,- per maand. Hierin zijn onder andere opgenomen: watergebruik, liftonderhoud, elektra centrale delen, opstalverzekering, kosten administrateur en kosten groot onderhoud.
Bergruimtes	:	De zolder en de kelderberging.
Garageplaats	:	De huidige eigenaar huurt een garageplaats in de kelder van de Franciscusberg, deze huurovereenkomst kan eventueel worden overgenomen door de nieuwe eigenaar van het appartement. De huur hiervan bedraagt € 65,- per maand.
Ook heeft u de mogelijkheid garageplaatsen in het complex te kopen. Wij hebben er momenteel 2 in portefeuille. De prijs hiervan is € 15.000,- kosten koper per garageplaats.
Elektra	:	8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater	:	De centrale verwarming is in het complex centraal geregeld en is verrekend in de servicekosten. Het warm water wordt verzorgd door een huurboiler (± € 25,- per kwartaal).
Isolatie	:	Grotendeels dubbel beglaasd, dakisolatie en vermoedelijk muurisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar	:	Het voorschot van de elektra bedraagt € 76,- per maand.
Het voorschot van de verwarming bedraagt € 82,50 per maand.
Onroerende zaakbelasting	:	€ 142,22 per jaar voor het belastingjaar 2017
Waterschapslasten	:	€ 45,76 per jaar voor het belastingjaar 2017

BIJZONDERHEDEN		
	*	Dit sfeervolle, op de derde en vierde verdieping gelegen appartement is onderdeel van het gezellige complex de Franciscusberg en biedt de bewoners volop rust in het hart van Bergen op Zoom!
	*	De woning heeft energielabel D.
	*	De buitenkant is in 2016 geschilderd.
	*	Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

Features