slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Rented

Rented: Zaagbok 11, 5684 LT Best

€1,150 /mo
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 138 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Rented

Note

General

Deze fraaie instapklare tussenwoning met houten tuinberging is gesitueerd in de nieuwe wijk “Dijkstraten”. Deze wijk is gelegen nabij het centrum van Best, maar ook dichtbij de diverse uitvalswegen, NS station en diverse sportvoorzieningen. In de toekomst zal nog een basisschool gebouwd worden in deze wijk. de woning wordt gestoffeerd aangeboden, is per 1 juni 2019 beschikbaar en de minimale huurt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2013
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 00510
Asking price €1,150 per month (upholstered)
Deposit €1,150
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Last updated 21 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2013
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor
HR glazing
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 138 m²
Effective area 110 m²
Content 412 m³
Surface area other inner rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near school
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze fraaie instapklare tussenwoning met houten tuinberging is gesitueerd in de nieuwe wijk “Dijkstraten”. Deze wijk is gelegen nabij het centrum van Best, maar ook dichtbij de diverse uitvalswegen, NS station en diverse sportvoorzieningen. In de toekomst zal nog een basisschool gebouwd worden in deze wijk. de woning wordt gestoffeerd aangeboden, is per 1 juni 2019 beschikbaar en de minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar.

Ground floor

Begane grond:

Entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken. In de hal bevindt zich tevens de garderobe en de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars). Tevens treft u hier de gas- en watermeter aan. De hal is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

De geheel betegelde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet en een fonteintje. Het plafond is voorzien spuitwerk.

De ruime, L-vormige woonkamer heeft voldoende natuurlijke lichtinval vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich een open trapopgang en een praktische trapkast, waar zich de vloerverwarmingsunit bevindt. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

De open keuken is ingericht in een hoekopstelling voorzien een kunststof inrichting en aanrechtblad voorzien van een RVS spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven en een vaatwasser. Tevens bevindt zich in de keuken een losse koel-/vriescombinatie (gaat mee). Dezelfde tegelvoer met vloerverwarming als in de woonkamer is doorgelegd in de keuken.

First floor

Bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer.
De vloer is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is voorzien van spuitwerk.

De drie slaapkamers hebben hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk een PVC vloer voorzien van vloerverwarming, behangen wanden en een spuitwerk plafond. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en de derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche voorzien van een spatscherm en een thermostaatkraan, een zwevend toilet en een vaste wastafel. Een radiator zorgt voor de benodigde warmte. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Second floor

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevinden zich een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. Op de voorzolder bevinden zich de mechanische ventilatie-unit, de opstelling van de cv-combiketel en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Een dakraam zorgt hier voor de natuurlijke ventilatie en daglicht. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte aanwezig. De afwerking bestaat uit een PVC vloer en gedeeltelijk texwerk en gedeeltelijk spuitwerk wanden/plafond.

De vierde slaapkamer beschikt over voldoende bergruimte achter de knieschotten. Een Velux dakraam zorgt voor de natuurlijke lichtinval en ventilatie. De afwerking van deze slaapkamer bestaat uit een PVC vloer en gedeeltelijk texwerk en gedeeltelijk behangen wanden.

Garden

Achter de woning heeft u de beschikking over een geheel omsloten tuin georiënteerd op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van bestrating en is te bereiken via een vrije achterom. Tevens heeft u in de tuin de beschikking over een kraan en buitenverlichting en een houten buitenberging.

Recently viewed