slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for rent

For rent: Pieter Maritzstraat 37, 2021 RA Haarlem

€2,400 /mo
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 111 m²
Liveable area 139 m²
Acceptance By consultation
Status New for rent

Note

General

Zeer ruime tussenwoning van in totaliteit bijna 140 m2 woonoppervlak met vier slaapkamers, volledig betegelde achtertuin en een ruime uitgebouwde woonkamer met open keuken. De woning is in de afgelopen jaren al op meerdere punten gerenoveerd en beschikt thans dan ook over een luxe badkamer met o.a. ligbad en aparte inloopdouche. Daarnaast is er een luxe toiletruimte op de begane grond en een ex... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1976
  Status New for rent
  Obtainable from 01 April 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 05367
Asking price €2,400 per month (upholstered, indexed)
Deposit €4,900
Service costs €50 per month
Furnishing Optional
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 01 April 2023
Obtainable until 01 April 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Certifications Energy performance advice, Fire safety
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 111 m²
Floor Surface 139 m²
Content 376 m³
Surface area other inner rooms 5.77 m²
External surface area 15 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Closed yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Double sink, Walkin shower
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Description

Zeer ruime tussenwoning van in totaliteit bijna 140 m2 woonoppervlak met vier slaapkamers, volledig betegelde achtertuin en een ruime uitgebouwde woonkamer met open keuken. De woning is in de afgelopen jaren al op meerdere punten gerenoveerd en beschikt thans dan ook over een luxe badkamer met o.a. ligbad en aparte inloopdouche. Daarnaast is er een luxe toiletruimte op de begane grond en een extra toiletruimte op de verdieping. De keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals een een vaatwasmachine, inductie kookplaat, oven en een riante Amerikaande koel- / vriescombinatie.

Deze woning wordt voor een periode van 6 tot 12 maanden door de eigenaar te huur aangeboden wegens een verblijf in het buitenland. Het object is beschikbaar vanaf 1 april 2023. De woning is volledig gestoffeerd. Meubilering is naar wens mogelijk.

De foto’s tonen de huidige situatie. Vóór ingang van het huurcontract zal de aanwezige uitbouw nog volledig worden vernieuwd. Hierbij zal de thans aanwezige kolom tussen de woonkamer en de keuken nog geheel verdwijnen en zal de woning worden voorzien van een grote lichtstraat in de nieuwe aanbouw waardoor er een fraaie grote lichte woonkamer zal ontstaan van 45 m2. De totale nieuwe vloer zal worden afgewerkt met een PVC-vloer. Bij de foto's treft u een impressie aan van de nieuwe situatie.

Bij binnenkomst is er een ruime entree en hal. Hier is ook de toiletruimte gelegen. De uitgebouwde woonkamer grenst aan de open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de omsloten achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn behalve de badkamer en een separaat toilet twee grote slaapkamers aanwezig, beide v.v. dubbele ingebouwde kasten en een aparte waskamer met toegang tot een dakterras. Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping. Hier is een ruime overloop aanwezig met veel bergruimte en vaste kasten en zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, beide voorzien van een dakkapel. Voor de verdere indeling verwijzen wij u graag naar de plattegronden van de woning.

De woning is op ongeveer 10 minuten lopen gelegen van Generaal Conjéstraat met vele winkels. Het NS station van Haarlem is bereikbaar binnen 5 minuten fietsafstand. Vanaf hier vertrekt er iedere 8 minuten een trein naar Amsterdam CS. Met deze rechtstreekse treinverbinding bent u in 18 minuten in Amsterdam centrum.

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Dan nodigen wij u graag uit om deze woning te komen bezichtigen. Neem telefonisch contact op via telefoonnummer 023-7114342 of vul het contactformulier. Wij zullen u dan benaderen om een afspraak in te plannen.

Details

+ Ruime woning met 4 slaapkamers.
+ Luxe sanitair met o.a. een badkamer met ligbad en inloopdouche
+ Nieuw afgewerkte ruime woonkamer met grote lichtstraat en PVC vloer
+ Optimaal geïsoleerde woning en v.v. HR dubbele beglazing
+ Gunstige ligging t.o.v. station en centrum van Haarlem
+ Gratis parkeren in de straat

ZonZone

Close

Recently viewed