slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For rent: Satellietbaan 27+LOODS, 2181 MG Hillegom

€2,700 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, Residential other
Liveable area 45 m²
Acceptance Immediately

Note

General

BOVENWONING (BEDRIJFSWONING) PLUS 110M2 WERKRUIMTE

Unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren! Bent u op zoek naar een woonruimte maar heeft u ook behoefte aan een flinke werkruimte, loods, opslagruimte of werkplaats voor uw eigen bedrijf?

Graag nodigen wij u dan uit om deze loods van 110m2 te bekijken, in combinatie met een bovengelegen bedrijfswoning. De moderne geïsoleerde l... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, Residential other
    Construction period 1996
  • Location

Features

Offer
Reference number 05362
Asking price €2,700 per month (incl. gas, incl. water, incl. electricity, furnished, upholstered)
Deposit €5,400
Service costs €50 per month
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance Immediately
Last updated 24 November 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, Residential other
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Floor Surface 45 m²
Content 520 m³
Surface area other inner rooms 110 m²
External surface area 7 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Business park
Features
Heating Solar collectors
Bathroom facilities Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Has AC Yes

Description

BOVENWONING (BEDRIJFSWONING) PLUS 110M2 WERKRUIMTE

Unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren! Bent u op zoek naar een woonruimte maar heeft u ook behoefte aan een flinke werkruimte, loods, opslagruimte of werkplaats voor uw eigen bedrijf?

Graag nodigen wij u dan uit om deze loods van 110m2 te bekijken, in combinatie met een bovengelegen bedrijfswoning. De moderne geïsoleerde loods is voorzien van een elektrische overhead-deur, een apart kantoortje en een aparte natte ruimte met wastafel en toilet. Er is een vloeistofdichte vloer aanwezig en de mogelijkheid om de aanwezige hefbrug over te nemen.

Schuin boven de loods is een bedrijfswoning gelegen. Het betreft een bovenwoning met twee (slaap-)kamers en een woon- /eetkeuken. Één van de slaapkamers is te gebruiken als woonkamer. Verder is er een badkamer met ligbad, aparte douche, wandcloset toilet en wastafelmeubel.

De woning wordt gemeubileerd verhuurd en is direct te betrekken. Verwarming, gebruik van elektra en water is inclusief. Verwarming gebeurt via een airconditioning.

In verband met de bestemming als bedrijfswoning dienen de volgende zaken in acht te worden genomen:
1. De bewoner die de bovenwoning gaat bewonen dient ook zijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel in te schrijven op het adres aan Satellietbaan 27.
2. Er dient een verband te zijn tussen het voeren van het bedrijf in de bedrijfsruimte en het erboven wonen. Uitgangspunt van de gemeente Hillegom is, dat het aannemelijk moet zijn dat er een zekere vorm van noodzakelijkheid is dat de eigenaar boven het bedrijf woonachtig is. Bijvoorbeeld om een oogje in het zeil te houden. Uitsluitend een webwinkel zonder voorraad o.i.d. kan hier dus niet toe behoren.
3. De woning en de loods kunnen niet los van elkaar worden gehuurd!

Details

Op de laatste foto (Google Maps) is de ligging van de loods en de woning op het terrein weergegeven. De loods is gelegen achter het hoofdpand. De loods betreft het grote gele vierkant. In het hoofdpand is de woning gelegen op de eerste verdieping. Dit is aangegeven met het blauwe kleinere vierkant. Vóór de loods is een strook buitenruimte dat ook door de huurder mag worden gebruikt voor eventuele opslag. (kleine gele rechthoek) Verder is de gehele ruimte voor de overheaddeur en het zijpad vanzelfsprekend altijd vrij en toegankelijk om in en uit te kunnen.

De buitenruimte, rechts naast de overheaddeur is in gebruik bij de eigenaar van het totale pand. Deze heeft hier een aantal bouwstellingen opgeslagen liggen. Bij de luchtfoto's is ook een schets weergegeven van de indeling van het perceel. Hierop is de betreffende loods in het rood weergegeven. Er loopt een pad met een breedte van ongeveer 3,5 meter langs het hoofdpand. Dit is prima te doen met normale auto's, bestelbussen of voertuigen van een vergelijkbare omvang, maar niet met groot transport.

ZonZone

Close

Recently viewed