slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Rented

Rented: Makkesstraat 10, 1447 PJ Purmerend

€3,000 /mo
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 284 m²
Liveable area 180 m²
Acceptance By 01 December 2022
Status Rented

Note

General

Een makkie… Verhuizen wordt kinderspel als je kiest voor de twee onder een kapwoning op Makkestraat 10 in Purmerend. Niet alleen heeft dit huis een zee aan ruimte en maar liefst 5 slaapkamers, ook de tuin is royaal (100m2) en is gelegen aan water. Bovendien woon je hier in de Goudkust van Purmerend. Deze bijnaam kreeg dit gedeelte van de wijk Purmer Zuid natuurlijk niet voor niets. Het is hier... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1994
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 00156
Asking price €3,000 per month (indexed)
Deposit €5,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance By 01 December 2022
Last updated 06 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Bitumen
Rooftype Composite
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 284 m²
Floor Surface 180 m²
Content 630 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, On a quiet street, Residential area
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Steamcabin, Toilet
Parking Attached stone
Has AC Yes
Has a garage Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

Een makkie… Verhuizen wordt kinderspel als je kiest voor de twee onder een kapwoning op Makkestraat 10 in Purmerend. Niet alleen heeft dit huis een zee aan ruimte en maar liefst 5 slaapkamers, ook de tuin is royaal (100m2) en is gelegen aan water. Bovendien woon je hier in de Goudkust van Purmerend. Deze bijnaam kreeg dit gedeelte van de wijk Purmer Zuid natuurlijk niet voor niets. Het is hier heerlijk wonen, lekker dicht bij winkelcentrum het Meerland, maar ook niet ver van bijvoorbeeld verschillende basisscholen en het Purmerbos. Ruimte genoeg en tal van mogelijkheden…

De geschakelde twee onder een kapwoning was al groot maar in 2013 werd er op de garage een flinke dakopbouw geplaatst waardoor het toch al grote huis nog eens extra ruimte kreeg. Ruimte genoeg dus voor een groot gezin want met 5 slaapkamers is er plek voor iedereen. En voor diegene die graag op de toekomst is voorbereid of die wellicht op de begane grond extra leefruimte zoekt of misschien wel een praktijk aan huis zou willen beginnen, is ook dit huis super geschikt. De inpandige garage is op dit moment ingericht als extra ruimte. Er is een laminaatvloer gelegd, en inbouwkast geplaatst en de aansluiting voor de wasmachine en de droger zijn hier geplaatst. De garage is meegenomen in de vierkante meters woonoppervlakte. Je begrijpt, dit huis heeft mogelijkheden in overvloed, het is een bezoekje dan ook zeker waard.

Indeling
Begane grond: we starten deze in de woonkamer. Deze is tuingericht. Op de vloer ligt laminaat en een elektrische haard zorgt voor extra sfeer. De open keuken is aan de voorzijde van het huis geplaatst. De wandopstelling met het kookschiereiland zijn de perfecte plek voor hobbykoks of gelegenheidsbakkers. In de keuken zijn een inductie kookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast.

Eerste verdieping: hier zijn vier grote slaapkamers. Alle kamers hebben een laminaatvloer. De slaapkamer die boven de garage is geplaatst heeft bovendien een handige wastafel. De badkamer op deze verdieping is modern en comfortabel. Zo zijn er hier een ligbad met jetstreams en een stoomcabine met douche. Het wastafelmeubel heeft een marmeren blad. Je handdoek hang je over de designradiator. Zo is hij extra snel droog maar ook heerlijk warm.

Tweede verdieping: de vijfde grote slaapkamer zie je op de tweede verdieping. Ook in deze kamer is een laminaatvloer gelegd en omdat ook op deze verdieping rechte wanden zijn met grote ramen, is de kamer extra ruim en licht. De overloop is overigens heel handig ingericht als fijne werkplek met mooi uitzicht over de wijk.

Tuin: de diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten. Of je hier nu je grote loungebank kwijt wilt, een speeltoestel wilt plaatsen voor de kinderen of die lang gedroomde overkapping wilt plaatsen, hier is ruimte genoeg.

Geen zorgen en lekker makkelijk overstappen naar een nieuwe woonplek? Dan is een goed onderhouden huis een vereiste. Ook dat is op Makkestraat 10 helemaal in orde. Er is in de afgelopen jaren goed op het huis gepast en dus kun jij zorgeloos de overstap maken naar een woonplek met ruimte in overvloed.

ZonZone

Close

Recently viewed