slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Rented

Rented: Slenerweg 83-10, 7848 AG Schoonoord

€750 /mo
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Liveable area 50 m²
Acceptance Immediately
Status Rented

Note

General

Recreatiebungalow Merel
Park Wico Schoonoord

Per direct is deze gemeubileerde en gestoffeerde 6-persoons recreatiebungalow (Merel) beschikbaar op een mooie ruime kavel en beschut tussen de bomen op park Wico.

Het gaat om een recreatief huurcontract, geen permanente verhuur. Wellicht ben je aan het verbouwen en heb je tijdelijk onderdak nodig of wil je er even tussenuit voor een vakantie.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1968
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/6791068
Price €750 per month
Status Rented
Acceptance Immediately
Last updated 29 June 2023
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 50 m²
Content 179 m³
External surface area 7 m²
Garden area 500 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes

Description

Recreatiebungalow Merel
Park Wico Schoonoord

Per direct is deze gemeubileerde en gestoffeerde 6-persoons recreatiebungalow (Merel) beschikbaar op een mooie ruime kavel en beschut tussen de bomen op park Wico.

Het gaat om een recreatief huurcontract, geen permanente verhuur. Wellicht ben je aan het verbouwen en heb je tijdelijk onderdak nodig of wil je er even tussenuit voor een vakantie.
Interesse? Mail ons kantoor en stel jezelf voor.

Park Wico ligt in de bossen van Schoonoord en is een kleinschalig park met 68 vrijstaande recreatiebungalows. Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een mountainbike parcours en een openluchtzwembad. In de omgeving liggen de Drentse veen- en zandgronden met elk hun karakteristieke dorpen. Van langgerekte veendorpen aan prachtige kanalen tot aan pittoreske brinkdorpen op de hoger gelegen zandgronden. Het dorp Schoonoord is van alle gemakken voorzien waaronder een supermarkt, een slager, een bakker en diverse (afhaal)restaurants.

De indeling van de bungalow is als volgt.

Via de entree komt je de bungalow binnen. De hal biedt toegang tot de slaapkamer, de woonkamer, het toilet en de badkamer. De badkamer heeft een douchehoek, een wastafel en de witgoedaansluiting.
De woonkamer met een open keuken is het centrale gedeelte van de bungalow en geeft een fraai uitzicht op de tuin en het bospad. Via de woonkamer zijn de andere twee slaapkamers, beide voorzien van wastafel, bereikbaar. De twee grotere slaapkamers zijn beide ongeveer 6 m² en de kleinere ongeveer 5 m².

De keuken heeft een spoelbak met een eenhandsmengkraan, een 4-pitsgastel, een afzuigkap en een koelkast.

Via de terrasdeur in de woonkamer stap je zo via het overdekte terras de tuin in. In de tuin kun je heerlijk genieten van de rust en de ruimte.

Kenmerken:
- Huurperiode twee maanden
- De bungalow is gemeubileerd en gestoffeerd
- Roken in de bungalow is niet toegestaan
- Huisdieren in overleg
- Exclusief gas, water en licht
- Twee maanden borg

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed