slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Verzetsstrijderslaan 2, 7854 NC Aalden

€495,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 641 m²
Liveable area 175 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Verzetsstrijderslaan 2 Aalden
Vrij wonen op een hoekligging

Thuisgevoel
Welkom in dit fantastische huis dat alles biedt wat je nodig hebt om comfortabel te leven. Deze woning is perfect voor jou als je op zoek bent naar een levensloopbestendige woning in een rustige en groene omgeving met de winkels voor de dagelijkse boodschappen in de buurt. Met de perfecte ligging die dit huis biedt, ka... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1999
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/6717765
Asking price €495,000
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1999
Rooftype Composite
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 641 m²
Floor Surface 175 m²
Content 763 m³
External surface area 32 m²
Garden area 450 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area, Sheltered location, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

Verzetsstrijderslaan 2 Aalden
Vrij wonen op een hoekligging

Thuisgevoel
Welkom in dit fantastische huis dat alles biedt wat je nodig hebt om comfortabel te leven. Deze woning is perfect voor jou als je op zoek bent naar een levensloopbestendige woning in een rustige en groene omgeving met de winkels voor de dagelijkse boodschappen in de buurt. Met de perfecte ligging die dit huis biedt, kan dit zomaar de ideale woning voor jou zijn!

Baden en slapen op de begane grond
Dit is een van de meest geweldige kenmerken van deze woning. Het maakt het leven gemakkelijk en handig voor jou. Je kunt genieten van alle voorzieningen op de begane grond, inclusief de slaapkamer en de badkamer. Geen trappen meer op en neer lopen!

Wonen vlakbij de wandelroute Aalden Rondomme
Geniet van het prachtige uitzicht op de Aelderstroom en de omliggende natuurlijke omgeving. Deze locatie biedt jou de vrijheid die je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van de rust.

Gebouwd in de vorm van de kavel
Het huis past perfect in het perceel, waardoor het een geweldige uitstraling heeft. De architectuur en het ontwerp van deze woning uit 1999 zijn prachtig en zorgen voor een harmonieus geheel.

Fraaie ligging
Met een mooie hoekligging biedt deze woning jou maximale privacy en een gevoel van ruimte. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de omgeving. De ligging is ook nabij verzorgingshuis de Korenhof waar, indien nodig, gebruik kan worden gemaakt van de voorzieningen.

Indeling van de woning
Je zult versteld staan van de kenmerken en functies die deze woning biedt. De woning heeft een woonoppervlak van 175 m² en een perceeloppervlak van 641 m². Je kunt de hele dag door zon en schaduw vinden in de tuin, waardoor je kunt genieten van de zon en de frisse lucht. Het definitief energielabel is C, dat komt door de aanwezige isolatie en dubbel glas in de woning van het bouwjaar 1999. Dat klinkt goed.

Je stapt de woning binnen in een ruime hal met vide.

Vanuit de hal bereik je het toilet, de bijkeuken met de witgoedaansluitingen, de slaapkamer met toegang tot de badkamer met wastafel en douche, de woonkamer en de keuken.

De inbouwkeuken in u-opstelling is net uit het zicht van de woonkamer geplaatst, is ruim in opstelling en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Met de schuifpui in de eetkamer kun je bij lekker weer makkelijk buiten eten.

De royale woonkamer is voorzien van een inbouwhaard en heeft grote ramen die uitkijken op de groene achtertuin en de singel. Het uitzicht vanaf de woning op de omliggende landschap is groen, groener, groenst.

De woning heeft totaal drie slaapkamers, wat betekent dat je voldoende ruimte hebt voor het hele gezin. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, waardoor je er heerlijk kunt ontspannen. Een vierde slaapkamer is desgewenst te realiseren. Er is voldoende bergruimte aanwezig.

De badkamer op de verdieping is ruim en voorzien van een wastafel, een tweede toilet en een douche.

De tuin
Rondom de woning vind je beplanting, bloemen, bomen en bestrating. Aan twee zijden van de woning is een oprit aangelegd om het parkeren op eigen terrein makkelijk te maken. De garage is zowel via de elektrische sectionaaldeur als vanuit de woning bereikbaar. De garage is extra lang en voorzien van een extra loopdeur naar de tuin en ook geschikt voor het stallen van je fiets of motor. In de achtertuin is een houten tuinschuur geplaatst voor je tuingereedschap of tuinstoelen.

Bijzonderheden:
- de woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie (volgens norm bouwjaar)
- kunststof raam- en deurkozijnen met dubbel glas
- er is voldoende bergruimte op de verdieping
- ruime aangebouwde garage
- twee opritten aanwezig
- beschut gelegen hoekkavel
- woonerf gelegen naast de nieuwbouw en de Korenhof
- glasvezel aanwezig

Oplevering in overleg.

Voorzieningen
Het dorp Aalden is het voorzieningencentrum van de voormalige gemeente Zweeloo. Het heeft onder andere een supermarkt, een modewinkel, een open tuin, een buitenzwembad, bibliotheek, een openbare en een protestants-christelijke basisschool met openbare speeltuin. En daarnaast is er een bakker, diverse horecagelegenheden en niet te vergeten de Drentse Golfclub De Gelpenberg. Het gebied rond Aalden bestaat uit essen, kleine bospercelen en groenlanden langs de Aelder- of Westerstroom. In het aangrenzende dorp Zweeloo vind je onder andere sportpark, een camping en een openluchtspel. Aalden is prima bereikbaar via provinciale wegen en heeft een goede verbinding met de snelweg.

Wil je meer weten over deze woning? Kijk dan op de website verzetsstrijderslaan2.nl.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed