slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ruime eengezinswoning op fijne rustige locatie!

€285,000
Address: Prinses Margrietstraat 3, 4151 CK Acquoy
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 164 m²
Liveable area 102 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruime eengezinswoning op fijne rustige locatie!

Achter de Lingedijk, in een rustige woonwijk in het schilderachtige dorpje Acquoy, ligt een ruime tussenwoning met een gebruiksoppervlak van 102 m2. De woning vergt nog wat kluswerk, maar is goed onderhouden en biedt ontzettend veel potentie om hier een super fijn thuis van te maken. De woning ligt bovendien op een ruim perceel en heeft dus een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06633
Asking price €285,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 October 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1974
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 164 m²
Effective area 102 m²
Living area 26 m²
Kitchen area 8 m²
Content 315 m³
Surface area external storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Intergas Kompakt
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Acquoy G 1613
Area 164 m²

Description

Ruime eengezinswoning op fijne rustige locatie!

Achter de Lingedijk, in een rustige woonwijk in het schilderachtige dorpje Acquoy, ligt een ruime tussenwoning met een gebruiksoppervlak van 102 m2. De woning vergt nog wat kluswerk, maar is goed onderhouden en biedt ontzettend veel potentie om hier een super fijn thuis van te maken. De woning ligt bovendien op een ruim perceel en heeft dus een ruime voor- én achtertuin; ideaal voor mensen met groene vingers!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure tref je uitgebreide informatie aan met extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

De hal geeft toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer en een trapkast waarin zich ook de meterkast bevindt. Op vloer ligt laminaat, de wanden zijn behangen en het plafond is voorzien van gipsplaten.

De woonkamer is hartstikke licht dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde.
Alle kozijnen op deze verdieping zijn overigens van hout en voorzien van dubbelglas (HR+). Vanuit de woonkamer kijk je leuk uit op de welbekende scheve toren van Acquoy.

De open keuken is van alle gemakken voorzien maar wel wat gedateerd. De keuken is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met afzuiging. Een deur in de keuken biedt toegang tot de achtertuin.

First floor

De eerste verdieping telt drie (slaap)kamers en een badkamer. Eén slaapkamer ligt aan de voorzijde en is 11m2 groot en voorzien van een inbouwkast.

Aan de achterzijde ligt een ruime slaapkamer van 12m2 - eveneens voorzien van een inbouwkast - en een kleinere kamer van 6m2. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

De badkamer is eenvoudig maar licht dankzij een groot raam, uitgerust met een inloopdouche en wastafel.

Second floor

Vanaf de overloop op de eerste verdieping biedt een deur toegang tot de trapopgang naar zolder. Deze heeft een oppervlakte van 15m2 en een nokhoogte van 2 meter. Momenteel is de zolder niet in gebruik, maar deze biedt zeker mogelijkheden voor een extra slaapkamer of een fijne werkplek!

Garden

Heb je groene vingers? Dan kun je jouw creativiteit straks de vrije loop laten in zowel de voor- als achtertuin. De voortuin is maar liefst vijf meter diep en momenteel voorzien van tegels en antraciet grind. De achtertuin is 9,4 meter diep, ligt op het oosten en is grotendeels bestraat. Er zijn twee borders met beplanting en een overkapping voor de kliko’s. Achterin staat een houten schuur waarvan de overkapping over de gehele breedte van de tuin is doorgetrokken. De deur achterin komt uit op een vrij brede brandgang.

Aan de voorzijde van het huis is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeerhavens.

Details

Vloeren: De begane grondvloer is deels van hout en beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.
Gevels: De gevels zijn grotendeels opgetrokken in spouwmuren, deels betreft het houtskeletbouw.
Dak: Het dak is voorzien van pannen.
Isolatie: De woning is voorzien van HR beglazing in houten kozijnen. Op de 2e verdieping is een kunststofraam aanwezig.
Verwarming: De verwarming en warmwatervoorziening wordt geregeld door een CV-installatie van het merk “Intergas Kompakt HRE 28/24”. Hij dateert uit 2012.

Overige technische kenmerken
- De meterkast is uitgevoerd met 4 groepen en een aardlekschakelaar, een elektriciteitsmeter, gasmeter en een watermeter onder het luik bij de voordeur.
- Aan de achterzijde is elektrisch bedienbare zonwering aanwezig.
- Er is glasvezel aanwezig, maar nog niet in de woning gebracht.
- Aan de achterzijde is een buitenkraan geplaatst.
- In 202 is het houtwerk aan de buitenzijde geschilderd.

Algemeen
- De woning beschikt over een energielabel B.

Acquoy, gemeente West Betuwe
Acquoy is een dorp in de gemeente West Betuwe (www.westbetuwe.nl) in de provincie Gelderland. De gemeente West Betuwe is op 1 januari 2019 ontstaat door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Op 1 januari 2006 telde het dorp 617 inwoners. Acquoy ligt aan een oude bocht van de rivier de Linge die echter is afgesneden, zodat het nu aan een doodlopende arm van het riviertje ligt. Omdat in vroeger tijd langs of vlak achter de Lingedijk gebouwd werd, heeft het dorp een langgerekte en bochtige vorm gekregen. Acquoy ligt in het gebied van de Hollandse Waterlinie.
Een markant punt in Acquoy dat bij velen bekend is, is de scheve kerktoren. De toren staat al scheef sinds hij gebouwd is in de 15e eeuw. De toren is ca. 17,5 m hoog en staat aan de bovenkant, aldus een meting uit 1985, ongeveer 1,15 meter uit het lood. Dat is ca. 0,2 graden minder dan de toren van Pisa. Opvallend is dat op het kerkhof het graf van een mevrouw Pisa te vinden is.
De bereikbaarheid is goed: Leerdam en Geldermalsen liggen dichtbij, en ook de grotere plaatsen Utrecht, Den Bosch en Gorinchem zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed