slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Danslaan 54-56, 1326 NA Almere

€600,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 325 m²
Liveable area 132 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Let op : Deze woning met vrijstaand bijgebouw van maar liefst 64 m2 en geschikt voor wonen en/of werken, bieden wij u aan middels een bieden vanafprijs!

Unieke kans voor het combineren van WONEN en WERKEN of DUBBELE BEWONING, op een goede zichtlocatie in Almere stad! Deze combinatie komt maar zelden op de markt. Bij dubbele bewoning bedraagt het woonoppervlak maar liefst 196 m2.

In Almere... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1997
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 5
Asking price €600,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 December 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 325 m²
Floor Surface 132 m²
Content 415 m³
External surface area storage rooms 6 m²
External surface area 18 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Garden 3 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Energy index 1
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Almere
Almere U 3561
Area 325 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Let op : Deze woning met vrijstaand bijgebouw van maar liefst 64 m2 en geschikt voor wonen en/of werken, bieden wij u aan middels een bieden vanafprijs!

Unieke kans voor het combineren van WONEN en WERKEN of DUBBELE BEWONING, op een goede zichtlocatie in Almere stad! Deze combinatie komt maar zelden op de markt. Bij dubbele bewoning bedraagt het woonoppervlak maar liefst 196 m2.

In Almere Stad, in de Danswijk, bieden wij u deze fraaie hoekwoning met multifunctioneel bijgebouw aan. IDEALE PLEK OM WONEN EN WERKEN TE COMBINEREN. Voor het bijgebouw betreft het een gemengde bestemming, het bijgebouw mag dus ook bewoond worden. Hierdoor is DUBBELE BEWONING of mantelzorg mogelijk. Het geheel is gelegen op een rustige woonlocatie maar tevens ook op een uitstekende zichtlocatie voor het bijgebouw. De woning is speels ingedeeld en beschikt onder andere over een ruime erker, vier slaapkamers, riante badkamer en een groot dakterras. Het geheel staat op een ruim perceel van 325 m2 met zowel een voor-zij- als achtertuin. Ideaal gelegen nabij voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, gezondheidszorg, stadscentrum en de uitvalswegen naar de snelweg.

Indeling woonhuis:
Via de grote voortuin met vrijstaande berging, bestrating, volwassen vijgenboom en toegang tot de zij- en achtertuin bereikt u de entree van het woonhuis. Binnenkomst in de hal met toegang tot de meterkast en de woonkamer. Het ronde raam, de half ronde erker en de speelse indeling geven deze ruimte een bijzonder karakter. De woonkamer is ruim en door de vele raampartijen licht en zonnig te noemen. De half open keuken is aan de achterzijde gerealiseerd en uitgevoerd in twee rechte opstellingen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur ( NEFF) zoals een vaatwasser, (combi) stoomoven, koeler, vriezer, vaatwasser, warmhoudlade en inductie kookplaat. Via de openslaande deuren bereikt u de zeer fraai aangelegde achtertuin en kunt op de zomerse dagen eenvoudig binnen en buiten met elkaar verbinden. Via het tochtportaal met trapopgang, toilet en wasruimte met opstelplaats voor de was-droogcombinatie is de achtertuin eveneens bereikbaar. De afwerking op de begane grond is sfeervol door de juiste afstemming van kleuren en materialen. Zo is de vloer belegd met Frans eiken vloerdelen.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping heeft u de beschikking over drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen van een verschillend formaat, voldoende ruim en praktisch goed indeelbaar. De badkamer is eveneens van een prima formaat en geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, tweede toilet en een wastafelcombinatie. Door het aanwezige raam kunt u kiezen tussen natuurlijke ventilatie of mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Zeer ruime vierde slaapkamer met fonteintje, airco en toegang tot het zonnige dakterras! De kamer kent een prettige lichtinval. Het terras is op het Zuiden gelegen, hier kunt u heerlijk genieten van de zomerse dagen. Het terras beschikt over een zonnescherm en elektrisch bedienbare screens.

Over het bijgebouw:
Het betreft een ruim gebouw welke momenteel in gebruik is als praktijkruimte. De oppervlakte bedraagt 64 m2 en heeft een eigen entree (2X). De bestemming volgens het bestemmingsplan is "gemengd" met de volgende bestemmingsomschrijving:

- maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en bedrijven tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten of naar aard en invloed op de
omgeving hiermee gelijk te stellen bedrijven;
detailhandel;
horeca, tot en met categorie 1 b van de staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding "horeca";
het wonen, al dan niet in combinatie met ruimte voor de uitoefening van aan-huis-verbonden beroepen of bedrijfsmatige activiteiten aan huis;
ter plaatse van de aanduiding "onderdoorgang" tevens voor "Verkeer-Verblijfsgebied";

Indeling:
Entree, hal, toilet en toegang tot drie behandelkamers. Twee behandelkamers zijn voorzien van een pantry met stromend water en koelkast. Ook is er airco aanwezig. Deze studio is geschikt te maken voor bewoning. U beschikt dan over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en toilet.
Bedrijfsmatig is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar en gevestigd op een toplocatie met zicht vanaf de Hagevoortdreef. Het bijgebouw deelt de nutsvoorzieningen met het woonhuis. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.

Tuin:
Het geheel staat op een riant perceel. Hierdoor is er een voor- zij en achtertuin aanwezig. De tuinen zijn zeer verzorgd aangelegd en voorzien van beplanting, elektrische zonwering aan achterzijde, vijverpartij, vijgenboom, volwassen bomen, plantenborders, houten vlonder, terras, buitenverlichting, buitenkraan, achterom en heel veel privacy. In de voortuin is er een berging aanwezig van staal, deze kan eventueel ook worden verwijderd.

Algemeen:
- Ruime woning met erker en dakterras
- Bijgebouw van 65 m2 wonen en werken mogelijk!
- Bijgebouw is kadastraal gescheiden van het woonhuis
- Prima zichtlocatie
- Bouwjaar 1997
- Aanvaarding in overleg

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

ZonZone

Close

Recently viewed