slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Giottoplantsoen 15, 1328 VM Almere

€335,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 103 m²
Liveable area 82 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Staat Makelaars biedt aan: Giottoplantsoen 15 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

Deze keurig afgewerkte tussenwoning met zonnige en diepe achtertuin ligt in de kindvriendelijke woonwijk van Almere Stad, Tussen de Vaarten. De woning beschikt over een ruime woonkamer, twee riante slaapkamers met een mo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2003
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00521
Asking price €335,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 April 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2003
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 103 m²
Floor Surface 82 m²
Content 285 m³
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Heating District heating
Bathroom facilities Toilet, Walkin shower
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Almere P 6318
Area 103 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Staat Makelaars biedt aan: Giottoplantsoen 15 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

Deze keurig afgewerkte tussenwoning met zonnige en diepe achtertuin ligt in de kindvriendelijke woonwijk van Almere Stad, Tussen de Vaarten. De woning beschikt over een ruime woonkamer, twee riante slaapkamers met een mogelijkheid tot een derde slaapkamer en een riante op het noorden gelegen achtertuin.

Nabij gelegen een supermarkt, gezondheidscentrum, scholen, kinderdagverblijf, natuurgebieden, speeltuintjes, OV-voorzieningen en uitvalswegen naar de A6, A1 en A27. Bovendien ligt het wandelpark langs de Vaart letterlijk om de hoek.

Ground floor

Begane grond:
Aankomst in een hal die u toegang biedt tot het toilet, de meterkast en de eetkamer. De gehele vloer op de begane grond is voorzien van een nette echte houten vloer die in de lengte is neergelegd, Dit zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

De tuingerichte woonkamer is heerlijk ruim en is voorzien van veel daglicht door het grote raampartij aan de achterzijde. De keuken is centraal gelegen op de begane grond. Doordat deze tussen de eetkamer en de woonkamer geplaatst is, zorgt het voor een prettige indeling waarbij de begane grond een mooi geheel wordt. De keuken is opgesteld in een praktische paralel stelling waardoor het beschikt over voldoende opberg- en kastruimte. Ook beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat (4-pits), combi-oven, koelkast en een vriezer

Eerste verdieping:
De overloop geeft u toegang tot de keurige badkamer, wasruimte en twee riante slaapkamers. Van de slaapkamers is er één aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde van de woning gelegen. Erg prettig is dat er mogelijkheden zijn, om een derde slaapkamer te creëren. De badkamer is voorzien van een nette tegel tot aan het plafond, een douche, wastafel met wasmeubel, zwevend toilet en een designradiator.

Tuin:
De op het noorden gelegen achtertuin is voorzien van een nette tegel. Achterin de tuin bevindt zich een extra berging waar u uw fietsen kwijt zou kunnen. De tuin is bereikbaar via de naar buitendraaiende deur vanuit de woonkamer, of via de achterom.

Bijzonderheden:
- Nette afgewerkte woning
- 2 riante slaapkamers (3e mogelijk)
- Energielabel A
- Keurige badkamer
- Gunstige locatie t.o.v. uitvalswegen

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed